Vårens inredningstips, en färgklick

Mars. Vår. Temperaturen hade gärna fått varit lite högre, men så länge solen skiner så är humöret och vårkänslan på topp. Jag längtar efter att få plantera och göra uteplatsen fin, många tankar och idéer som snurrar. Har ju även bläddrat runt i olika magasin för att hitta inspiration till insidan av min lägenhet. Våren = färg för min del, och jag behöver verkligen addera med någon färgklick här hemma.

Så, hur gör man enklast detta? Jo med nya posters och prints vilket jag gjort. Jag tänkte därför också dela med mig av några punkter som jag själv fokuserar på när det kommer till att välja just tavlor.

PUNKT 1:

Poster Store! Delar av min väggkonst här hemma har nu uppdaterats, och det med färgklickar helt efter egen smak, riktigt snyggt blev det också. Dom har ett riktigt stort utbud av fantastiskt fina posters och ramar, något för alla, och för det andra så är alla deras posters tryckta på papper av hög kvalitet som är hållbart producerat. Där finns även en massa bra inspiration att ta del av. Toppen!


PUNKT 2: Vilken stil söker jag?

Tidigare gick min väggkonst i svartvitt & ikoner. Men nu i vår har jag fokuserat på "A4-format, pastellfärg, vintage, posterhängare i trä, och "en touch av Paris". Att sätta sin egen prägel på saker och ting är väl det bästa som finns?


PUNKT 3: Vad vill jag med konsten?

Jag tänker alltid att konst ska vara lätt att byta ut - även om du har dina tavlor och posters som alltid funnits med och som alltid har hängt på samma plats! Köp nya motiv när det dyker upp sådant som du gillar. Omväxling gör mycket.

Därför är det så bra att jag kan dela med mig av koden liebig35 som ger er 35 % på Poster Stores posters (exklusive Selection). Koden är giltig t.o.m 28/4 och kan ej kombineras med andra rabattkampanjer, så in och fynda! Kanske inte bara en gång? Det är nämligen så att dom släpper en ny kollektion av posters varje tisdag. Perfekt inför våren, sommaren, alla födelsedagar m.m. Och som sagt, omväxling gör mycket.


PUNKT 4: Var hittar jag inspirationen?

Leta inspiration via; tidningar, Internet, ta hjälp av bästa vännen som smakråd, finns så mycket hjälp & inspiration att få - men kom ihåg att det alltid är du själv som bestämmer slutresultatet.


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh så himla fint och älskar postersarna!! Kram ❤️

nouw.com/happym
T',

Så bra tips! Älskar posters!

devote.se/babustyle
Flisan,

Åh fint och kul med tips 😃

serietjejen.com
Caroline,

så himla snygga motiv!

carro93.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så himla fint! Det gör så mycket med en liten färgklick! 😍

nouw.com/emelieanderssoon
Ida,

Men så snyggt!! 😃

idanilssonphoto.se