I fikonträdets skugga

Ah, strålande morgonsol, och nu har jag precis läst ut boken ”I fikonträdets skugga” - ännu en feelgood-roman av Camilla Davidsson. Läste ut boken på 2 dagar... ska inhandla ett eget ex av den under dagen ⭐️. Den var såååå bra!

Handling: Susanne har tagit hand om sin familj i alla år, men nu är de vuxna döttrarna Sofia och Lovisa utflugna och maken Lars har plötsligt och chockartat lämnat henne för en yngre kvinna. Nu måste Susanne skapa sig ett nytt liv. Först och främst hitta en lägenhet, men också ett nytt jobb och någonstans att göra av bohagen från familjevillan.
I en avkrok på Gotland ligger den gamla mjölkbutiken, ett arv som Susanne tänkt sälja, men som tillfälligt får husera alla möbler och prylar. I lugn och ro ska hon sortera allt och hämta kraft efter skilsmässan. När en turist en dag stannar till på gården och frågar vad sakerna kostar, finner Susanne att hon halvt ofrivilligt säljer en gåva hon fått från Lars. Och när en stilig, men vresig granne dyker upp strax efteråt och vill köpa en bok, sätts en kedja av händelser igång som slungar ut Susanne i livet igen. Men vågar hon säga ja till allt det nya?...

I fikonträdets skugga är en fristående fortsättning på succén ”Liten tvåa med potential”. Det är en varm och kärleksfull skildring om att resa sig när man har fallit och om modet att stå upp för sig själv och det man tror på.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh det verkar ju verkligen vara en bra bok ändå! Mysigt att läsa ute i solen 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Natalie,
Åh, den låter så himla spännande! 😃 Och wow att du läste ut den så fort! kram
www.devote.se/nellaroc