Har känt av att förkylningen är påväg tillbaka, (igen?!) Så har inte tränat flitigt de senaste veckorna alls, har fått bli promenader i den fina vårsolen istället för gymmet. Hur härligt är det inte att våren är här egentligen? Livet känns lite bättre allmänt när solen tittar fram.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Visst våren är äntligen här, men kan inte annat än längta ihjäl mig efter ännu mer värme och sommarlov! Bilden är från fina Bulgarien där jag och min bästa vän spenderade en vecka av vårat sommarlov förra året, miss this!!

Likes

Comments

Nu var denna ¨skolvecka¨ över, bara praktik kvar torsdag-fredag sen är det helg igen.  Trivs på min linje och har en bra praktikplats men gud så tråkigt det är att bara träffa klassen måndag-onsdag, speciellt dessa tjejer. Like u alot<3

Likes

Comments

​Testade den nya smaken på celsius idag, päron. Mums!! Ny favorit skulle jag nästan säga. På youtube det senaste har det varit hypat att testa amerikanskt godis och blir ju så klart nyfiken och vill också testa. Jag och Alma hittade en hylla på Ica med massor av amerikanskt godis, vi köpte med oss Reese's och rekommenderar dem starkt! (om man gillar/tål jordnötter då, hehe)

Likes

Comments

Startade dagen med en riktigt flötig frukost, taco-macka. Ska snart börja göra mig iordning för idag ska jag möta upp Felicia så ska vi åka till Göteborg. Ska kolla lite affärer och även iväg på en kurs, mer om det får ni se senare.
Puss'

Likes

Comments

Efter vi kom hem från stan kom mormor och morfar förbi på en fika för att fira min syster Matilda, som idag fyller 12 år. Grattis, grattis! Blev en köpt kladdkaka, smidigt när man inte har tid att baka och den är ju rätt god den också, hehe. Taggar nu upp för cancergalan, blir nog en hel del tårar men tycker det är både intressant och lite mysigt att kolla på. Ska se om min ekonomi tillåter att jag skänker en slant, för tycker det är väldigt viktigt att man gör det om man kan. Man kanske inte kan hjälpa alla men man kan alltid hjälpa någon. Fuck cancer.


Likes

Comments

 Borås levererar toppenväder som vanligt.. Så fick bara slänga på mig nått varmt och enkelt innan jag stack iväg och mötte upp Alicia. Vi fick handlat lite saker till helgen och så fick jag äntligen köpt en ny mascara också, det behövdes! 
Likes

Comments

En lite bättre morgon, vaknade upp och såg att mamma gjort pannkakor innan hon åkte till jobbet i morse. Världens bästa är hon!
Idag ska jag möta upp Alicia en stund och vi ska planera inför halloween på fredag, så taggad! I eftermiddag firar vi min syster som fyller 12, vi hade kalas igår så blir bara en liten lätt fika senare idag. Men grattis till henne iallafall.
Kyss'
Likes

Comments

Vill inte skriva ett långt första inlägg, men måste ändå skriva av mig lite. Har haft ett antal bloggar innan, men aldrig blivit riktigt nöjd med utbudet på bloggen eller designen. Tycker det är riktigt kul att ha någonstans att lägga upp alla bilder man tar och ha någonstans att skriva av sig på, så blev en ny blogg, en nystart helt enkelt.

Kommer inte lova att jag ska göra flera inlägg om dagen, för det jag vet att jag inte kan hålla alla dagar. Känner hellre att jag lägger ut färre bra inlägg än flera sämre, då jag själv tycker det är roligare att läsa en blogg med bra kvalitet på både bilder och inlägg. Kommer så klart att bli variation på kvalitén på inläggen då man inte kommer ha tid alla gånger att ta kort med systemkameran och sätta sig vid datorn och skriva, så mobilinlägg kommer ni att få se också. 

Kortfattat så får vi se hur mycket jag bloggar och vad jag bloggar om, men mycket olika inlägg om många olika saker kommer ni att få se, kommer inte inrikta mig på till exempel enbart träning eller mode, utan en blandning av det mesta. Kommer inte heller bara skriva om mitt liv och vad jag gör på dagarna hela tiden, då det inte blir speciellt kul i längden att läsa ¨hej bloggen nu har jag precis ätit frukost och sitter på bussen¨ osv, utan ska försöka slänga in lite tips/outfits/hauls osv. 

Likes

Comments