VI SKA HA KRÄFTSKIVA

Bilderna är lånade från Pinterest.

I helgen så firar jag och min sambo våran ettårsdag! Vi kom överens om att vi inte behövde åka bort eller göra något extra eftersom vi hittar på saker titt som tätt tillsammans. Men en kräftskiva har vi hittills inte haft och det sa vi blir perfekt för våran dag! Så på lördag efter jobbet så ska vi förbereda här hemma och ha en riktigt myskväll. Vi ska skåla i champagne, äta västerbottenpaj, kräftor och annat gott. Mums! Isabelle äter inte skaldjur så hon får äta något annat gott, pannkakor tror jag hon hade beställt.


Vi får se om vi gör några chips med rödlök och rom, eller om vi har lite brie och kex till också. Det är ju så gott så kan ju inte motstå lite snacks! Har ni tips från era skivor dela gärna med er!

Gillar

Kommentarer

jenniferdahlgren
jenniferdahlgren,

Men åh så mysigt det låter!

nouw.com/jenniferdahlgren
linnealarssonss
linnealarssonss,

Det ska verkligen bli supermysigt!!

nouw.com/linnealarssonss
Ellendelin
Ellendelin ,

Brieost och kex är svårt att motstå!

nouw.com/ellendelin
linnealarssonss
linnealarssonss,

Ja de är ju SJUKT gott!! Kram

nouw.com/linnealarssonss
kristinajuliette
kristinajuliette,

Vi hade kräftskiva för 2 veckor sedan och ska även ha en nu på lördag med våra andra vänner & familj. Vi har kräftor ( of course) Till 8 personer köpte vi 4 paket. Två stycken Västerbottenspaj, räkor med Aioli, vitlöksbröd samt ostbricka. Tips till ostbrickan är att skiva upp päron.. blir lite mer färgglatt. Sen nästan det viktigaste som göra själva festen - PYNTET!! Vi hade 2 kräftmånar ovanför bordet,dukade med hattar och sånghäften till varje gäst. Sånghäften finns att ladda ner som PDF på nätet och sen skriver man bara ut dom, viker fint och lägger antingen bredvid tallriken eller typ bredvid snapsglaset. Det kommer att bli uppskattat kan jag lova och festen blir ännu mer lyckad & rolig!! Lycka till

nouw.com/kristinajuliette
linnealarssonss
linnealarssonss,

Stort JÄTTE tack till dig! Så kul att höra från er kräftskiva och få massor med inspiration. Låter ju som eran blev väldigt lyckad! Dekoration är ju typ ett måste! Stor kram till dig

nouw.com/linnealarssonss
evelinaglad
evelinaglad,

Nämen asså kräftskiva, finns det nått bättre?!😍

nouw.com/evelinaglad
linnealarssonss
linnealarssonss,

Tror inte det! Det var supermysigt!!

nouw.com/linnealarssonss
Popprinsessan
Popprinsessan,

Älskar kräftor! Ett mycket enkelt tilltugg är små krustader som man fyller till hälften med valfri mjukost, tex Kavlis jalapeno. In i ugnen (200 grader) tills de börjar puttra. Voila!

nouw.com/popprinsessan
linnealarssonss
linnealarssonss,

Det lät ju inte helt tokigt!! Måste prova det 😊 Tack fina du!

nouw.com/linnealarssonss
happyM
happyM,

Åhhh vad mysigt ❤️ Kram

nouw.com/happym
linnealarssonss
linnealarssonss,

Supermys! Kommer ut ett inlägg om den ❤️ Kram!

nouw.com/linnealarssonss