TRERÄTTERS MIDDAG

Till förrätt blev det kräftor tillsammans med en västerbottenpaj på filodeg, creme fraîche, stenbitsrom och timjan. Recept på pajen hittar ni HÄR!

Till varmrätt blev det pasta med tomatsås, kapris och oliver. Den här pastan måste jag laga här hemma någon gång! Recept på den hittar ni HÄR och är från kocken Markus Aujalay.

Godmorgon måndag! Vilken fantastisk helg jag har haft! I lördags bjöd jag in mig själv till mina föräldrar då min sambo skulle ha grabbkväll hemma. Jag blev bjuden på trerätters middag och så mycket skratt! Min syster var också hemma så det var roligt att se henne med. Efterrätten som vi åt var helt galet god - hemmagjord hjortronglass med salted caramel sås och cornflakes! Ni måste prova! Vi var uppe till 11 på kvällen och så åt vi en lyxig brunch dagen efter. En riktigt härlig helg om ni frågar mig.

Jag är ledig rätt mycket den här veckan om det inte ändrar sig. Jag känner att jag behöver det för jag har inte känt mig på topp. Men det står ändå lite jobb, skjutsa barn till träning, yoga och veckohandling på veckans schema! Ska pyssla extra mycket med bloggen denna veckan också.

Gillar

Kommentarer

Frozenvanilla
Frozenvanilla,
Så gott med hjortronglass! 😊
nouw.com/frozenvanilla
linnealarssonss
linnealarssonss,
Verkligen! Är inte förtjust i hjortron, men just i glassen med salted caramel så var det bland de godaste jag ätit! 😊
nouw.com/linnealarssonss
celinelundqvists
celinelundqvists,
Orkar inte så gott!
nouw.com/celinelundqvists
linnealarssonss
linnealarssonss,
Sjukt gott & sjukt enkelt att laga!! Kram
nouw.com/linnealarssonss
happyM
happyM,

Muuuuuuums ❤️

nouw.com/happym
Beccassida
Beccassida,

Såå gott,speciellt förrätten👏🏼

nouw.com/beccassida
linnealarssonss
linnealarssonss,

Ja den var gudomlig!! Älskar både kräftor och paj! Kram

nouw.com/linnealarssonss