Q/A DEL 1: BLOGGEN

Ditt bästa tips på att få så snygga bilder som dessa två?
Jag skulle säga att ta många bilder är ett av mina bästa tips iallafall! Alla vet ju hur de är, man blinkar på en bild och på någon annan så blir man suddig och någon annan kan vara för mörk eller för ljus. Så att ta många bilder och prova olika poser! Titta åt sidan, sitta ner, hålla händerna på olika sätt.

Vad fick dig att börja blogga?
Det var nog för att det var väldigt poppis när jag var yngre. Blondinbella, Kissie, Tinkerbella, Kenza, ja flera stora bloggare var på tapeten när jag började och ville väl bli lika känd och stor som dem, haha! Idag är det mer för en hobby och för jag älskar det jag gör.


Dina bästa bloggtips för att lyckas? Och vad tycker du man ska tänka på?

Jag föredrar kvalité framför kvantitet. Ett bra blogginlägg om dagen är bättre än 3-5 stycken som bara är gjorda för att. Jag vill att man ska se att personen har lagt ner gott om tid på sina inlägg. En välgjord och enkel design så man lätt kan hitta på sidan är också bra. Jag har lätt för att tappa intresset om jag läser ett inlägg och så är inte bilderna kopplade till det man skriver...

Vilken utrustning bör man investera i tycker du?
Jag använder mig framför allt av min kompaktkamera här på bloggen som jag fullkomligt ÄLSKAR! Den heter Canon Powershot G9X. Förr använde jag jämt min systemkamera Canon EOS 60D, men jag tycker de är så smidigt med en liten lätt kompaktkamera som ger typ samma bilder. Använder sällan mobilen men det händer också. Ett bra redigeringsprogram är också viktigt, Photoshop eller PhotoScape till exempel.


Var hittar du din inspiration?

Jag får nog mest inspiration från Pinterest, jag sitter flera timmar i veckan där och sparar bilder till olika mappar. Men sen så kan det komma upp en idé på jobbet i kassan, eller när jag dricker ett glas vin hemma med sambon. Allt jag är med om ger mig lite inspiration!


Hur länge har du bloggat?
Jag har nog bloggat sen jag var runt 13 år på olika portaler. Jag började på blogg.se, sen for.me och så även här på Nouw!

Vart har du köpt din tröja?
Tröjan på bilderna köpte jag för många, många år sedan och tror inte den finns kvar. Men den är köpt på H&M! Och den vita långärmade blusen under är från Vero Moda.

Hoppas ni blev nöjda med dessa svar! Jag kommer lägga upp en del 2 och 3 eftersom det var lite blandade frågor. Undrar ni något är det bara att fråga. Kram till er

Gillar