MINA TIPS FÖR EN LYCKAD PICKNICK

Vissa människor kan verkligen styra upp fester och är riktiga partyplanerare medan vissa andra (som jag till exempel) älskar att planera roliga och mysiga aktiviteter i vardagen. Ni minns säkert min picknick jag dela med mig av i det HÄR inlägget och den blev så lyckad! Vi satt flera timmar jag och sambon och bara njöt av allt gott plock och av varandra. Det som gjorde pricken över i'et var att vi tidigare hade röjt så i trädgården och gjort fint så vi skulle kunna sitta där på gräsmattan och mysa.

Mina tips för en bra och lyckad picknick:

1. Välj en mysig plats! Det är väl kanske A och O, och man behöver ju verkligen inte ge sig ut på vägarna om man inte vill. Man kanske vill göra som oss och vara i trädgården, eller kanske åka till stranden, sin favoritplats eller kanske besöka ett nytt ställe.

2. Något gott som passar alla! Kanske vill man ha hemmagjorda smörgåsar, fikabröd från ett mysigt café eller kanske små tapas rätter. En hel pizza kanske? Ja listan kan göras lång! Vi tog lite matigare blandat med frukt vilket passade oss bra.

3. Textiler för komfort! Man vill ju gärna sitta skönt och känna att man har god yta till allt man har packat med sig. Kanske har man tillgång till något litet bord eller en stor filt. Vi hade täcke och kuddar med oss ut och då kunde vi också luta oss mot kuddarna vilket gav en väldigt hög mysfaktor!

Gillar

Kommentarer