MINA MÅL 2021

Få in bra rutiner
Bra rutiner ser ju olika ut för alla. Men för min del så är det att jag varje morgon vill bädda sängen (nej har aldrig gjort det tidigare), köra yoga och ligga på spikmattan varje kväll, alltid se till på kvällen att disken är undanplockad och att det är ordning och reda. Ja ni hör ju! Jag vill helt enkelt göra saker som gynnar mig själv när dagen är slut.

Ha en god hudvårdsrutin
Ja jag har slarvat en hel del med detta, men nu i julas fick jag en riktigt bra hudvårdsserie av min mamma som jag ska visa er. Så jag vill verkligen komma in och ha en bra rutin med att alltid göra rent, ha ansiktsmask och sånt.

Minska stressen
Förra året alltså 2020 var inget bra år psykiskt för mig. Jag fick tillbaka min ångest och fick vid flera tillfällen panikångest och attacker som har fått mig att må väldigt dåligt, både hemma och på jobbet. Jag måste försöka hitta ett sätt att handskas med detta och hitta ett sätt framför allt på jobbet att inte stressa upp mig. Mitt välmående och hälsa är ju det viktigaste man har, så man måste vara rädd om det! Prio ett verkligen.

Vara den bästa versionen av mig själv
Jag vill vara glad och pigg, känna att jag gör något vettigt på jobbet, att jag är en bra bonusmamma och flickvän. För att vara den bästa av mig själv så måste jag ta hand om mig och se till att jag prioriterar mig själv också! Låta mig vara ledig, låta mig själv ta det lugnt och se till att jag gör saker jag mår bra av. Lättare sagt än gjort, men det är ju ett mål!

Börja med något nytt
Padel? Läsa på engelska? Äta mer vegetariskt? Minska skärmtid? Ja något nytt vill jag börja med i år! Jag läste mitt horoskop vad jag skulle kunna ha för mål utifrån mitt tecken vattuman, och det skulle vara att lära mig ett nytt språk för att utifrån mitt tecken så älskar jag att utvecklas och lära mig nytt. Så vem vet, något nytt vill jag lära mig eller börja med!

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,

Bra mål fina du❤

nouw.com/soffiaz_85
linnealarssonss
linnealarssonss,
Ingajohansson
ellinorwd
ellinorwd,

Bra mål! 😃

nouw.com/ellinorwd
linnealarssonss
linnealarssonss,
Visst är det! Något man verkligen kan jobba med 😊 Kram!
nouw.com/linnealarssonss
Livetmedepilepsi
Livetmedepilepsi,

Verkligen bra mål och sätta upp , har också även satt upp mål för min vardag jag vill uppnå med 2021. Om man tex har en sjukdom som jag har eller som du psykisk ohälsa så är det ju viktigt att behålla den livskvaliten man vill ha i sin vardag som får en att må bra . Och som du beskriver med stressen det är även sånt jag lider av i vardagen på grund av delvis sjukdomen jag har och annat som påverkat mitt mående i livet så jag vet hur det känns att gå igenom psykisk ohälsa och gå igenom stress . Jag får idag hjälp med det att minska ner stressen. Kan tillägga då jag har en neurologisk diagnos och går jag igenom för mycket stress i vardagen så så förvärrar det mitt tillstånd . så vet exakt hur det är med psykisk ohälsa . Bra mål och för övrigt du verkar vara en fin person när jag läser din blogg. Lite dålig på att kommentera men tycker du har en så sjukt inspirerande blogg och bra för övrigt . kRam du är stark

nouw.com/livetmedepilepsi
linnealarssonss
linnealarssonss,
Tack fina du! Ja jag läste ditt inlägg och jag tycker du har satt upp riktigt bra mål också. Heja dig! Det är som du säger jätteviktigt att man behåller den livskvaliten man har. Stress är inget roligt, speciellt inte när man har upplevt det under en längre tid, det påverkar kroppen negativt. Vad snäll du är, blir så himla glad! Massor med kramar till dig, du är lika stark!
nouw.com/linnealarssonss
Livetmedepilepsi
Livetmedepilepsi,

Det är bara några få mål sen uppkommer det fler säkert under året . Men det var några av mina mål. Även om man kanske inte uppfyller alla på detta året så kan det ju vara långsiktigt med . Nej gud nej tro mig jag vet och till slut säger kroppen ifrån . Du är inte ensam om det . Det gäller och kämpa för det men man kan inte som en del jag hört från rycka upp sig . Jaha tänker man ska man rycka upp sig på beställning då eller . Det är omöjligt utan det är sånt som får ta tid. folk som inte gått igenom det själv eller vet hur det är och ha en neurologisk sjukdom eller psykisk ohälsa kan inte förstå hur det är . Du ska ta det som en klapp på axeln . Min blogg för mig är terapi och vill sprida budskap och information till andra . Massa kramar tilö dig med . Du är med lika stark

nouw.com/livetmedepilepsi
isabylund
isabylund,

Låter som väldigt kloka och sunda mål, det kommer du greja! Heja dig <3

nouw.com/isabylund
linnealarssonss
linnealarssonss,
Tack fina du! Jag håller helt med dig att de är sunda mål man kan jobba med. Kram till dig! <3
nouw.com/linnealarssonss
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Bra mål ! Lycka till ❤️

nouw.com/vardagsarlighet
linnealarssonss
linnealarssonss,
Tusen tack fina du! ❤️
nouw.com/linnealarssonss
johnssons
johnssons,

Vilka bra mål!!❤️

nouw.com/johnssons
linnealarssonss
linnealarssonss,
Tack vännen! Långsiktiga mål som man verkligen kan jobba med ❤️
nouw.com/linnealarssonss
linneassofie
linneassofie,

Vilka fina mål! Lycka till 😊<3

nouw.com/linneassofie
linnealarssonss
linnealarssonss,
Tusen tack fina du! Kram <3
nouw.com/linnealarssonss
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Härliga och bra mål, lycka till! 😊

nouw.com/frozenvanilla
linnealarssonss
linnealarssonss,
Tack så jättemycket! Det blir nog ett bra år! Kram 😊
nouw.com/linnealarssonss
sarajohanssonn
sarajohanssonn,

Hittade precis din blogg och åh vad mysig den är🥰

nouw.com/sarajohanssonn
linnealarssonss
linnealarssonss,
Åh vad roligt! Gud vad glad jag blir, tack fina fina du! Kram <3
nouw.com/linnealarssonss