GRÄNNA

Jag fick visst lite mer ”semester” då jag var långledig några dagar i juli, så då bokade vi in oss på Bauergården utanför Gränna och njöt av ledigheten!

Hade på mig en fantastisk sommarklänning från Bubbleroom. Kände mig verkligen somrig!

Inne i Gränna så besökte vi Hallska gården som har den absolut mest mysiga innergården! Lugnt med folk och så goda räksmörgåsar.

En kväll åt vi på restaurangen på Bauergården och jag åt den godaste toast skagen! Mums! Något vi gjorde varje dag var också att bada och basta.

Vi besökte en gammal kvarn och fick smaka på fullkornsvetemjöl, var en mysig stund! En av kvällarna tog vi en långpromenad och kollade på alla vackra hus.

Vi besökte också ett vattenfall i @Röttleby och det var bland det vackraste jag sett! Det var inget folk och vädret var strålande. Inte varje dag man får en kyss på ett sånt ställe!

En dag var de lite sämre väder så då passade vi på att åka till @Äppledalen. Vi kollade in äppleodlingarna, strosade inne i Rudenstams gårdsbutik som var såååå mysig!! Där köpte vi smultroncider och té. Vi fikade också inne i deras lada.

Vi avslutade semestern vid @Brahehus när vi var på väg hem. Vilken utsikt! Fick svindel när vi var utanför ruinen och kollade, haha...


Det var verkligen så mysigt med några lediga dagar att bara vara. Det har varit väldigt mycket på sistone så den här resan var uppskattad!

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Men gud så mysigt
nouw.com/soffiaz_85
linnealarssonss
linnealarssonss,
Det var det verkligen!!
nouw.com/linnealarssonss
hilmak
hilmak,
Fina du! Det ser supermysigt ut! <3
nouw.com/hilmak
linnealarssonss
linnealarssonss,
Åh tack fina! Det var helt galet mysigt där <3
nouw.com/linnealarssonss
kristinajuliette
kristinajuliette,
Men hur mysigt & fint?! Jag älskar Gränna... samt Visingsö, underbara platser! <3
nouw.com/kristinajuliette
linnealarssonss
linnealarssonss,
Det var verkligen såå mysigt!! <3
nouw.com/linnealarssonss