Halloj!

Nu har det gått väldigt många veckor sedan jag la upp ett inlägg igen… Jag vet att det inte är någon bra ursäkt men jag har haft mycket läxor och prov vilket har tagit mycket tid och så har jag glömt av det lite😅. I förra blogginlägget nämnde jag att vi skulle till Göteborg dagen efter. Det var jätteroligt men det ösregnade hela dagen… På förmiddagen fram till klockan ett var vi på naturhistoriska museet och så hade vi en guide som berättade om evolution. Det tog rätt lång tid och vi stod upp länge så efter ett tag blev det rätt tråkigt och jobbigt. Efter att vi varit där så fick vi springa till botaniska trädgården för där var vårt nästa studiebesök. Vi fick först göra en uppgift i grupper och sedan pratade vi om det vi gjort. Vi fick även smaka på sockerrör och det var det äckligaste jag någonsin smakat på! Efter botaniska skulle vi gå till Avenyn där vi hade bokat bord på Vigårda. Det regnade hela vägen dit så när vi kom fram var vi alla väldigt blöta… Maten var så god och när vi alla ätit klart var det sedan dags att åka hem.

De senaste veckorna har det inte hänt så mycket. Vi har haft ett par prov som avslut på terminen annars har det inte skett något speciellt i skolan. Dock har vi köpt en till HÄST! Han heter Soldán och är så fin och mysig. Han älskar att pussas och kramas.

Nu är det bara tre dagar kvar i skolan och det ska bli så skönt att gå på jullov. Jag ska även försöka att bli lite bättre, nu under julen, på att göra inlägg nu när jag inte kommer vara i skolan.

Hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments