Halloj!
Igår hände det inte speciellt mycket så jag valde att skriva ihop gårdagens händelser med idag. Jag började kl 8 och slutade kl tre så jag var hemma kl halv fem. På kvällen red jag en privatlektion på Flói och det var jättekul! Dock var det väldigt kallt och jag frös fast jag hade vinterjacka på mig…

Idag på förmiddagen hade jag håltimma så då pluggade jag de sista inför provet vi hade idag, samhällskunskap. Skönt att ha ett till prov avklarat. Nu är det bara matten kvar innan lovet plus två inlämningar.

På eftermiddagen idag var vi på föreläsning. Linus Thörnblad kom och föreläste om sin karriär som höjdhoppare på toppnivå och hur de var att gå från toppen till botten. När det gick som bäst började han må dåligt och det slutade i psykisk ohälsa. Han orkade inte ens ta sig upp ur sängen. Han berättade om hur viktigt det är att be om hjälp när man inte mår bra och att när man mår som sämst känns det som att det bara finns du själv men att det egentligen finns jättemånga som kämpar med samma sak. Det var ganska jobbigt att lyssna på och höra men det var väldigt intressant och det var en bra föreläsning.

Nu på kvällen har jag vart på zumba. Det var andra gången och det är fortfarande rätt svårt med alla olika steg osv. Idag var vi inte lika många som förra gången men det var lika roligt ändå.

I morgon är vi lediga från skolan så det ska bli riktigt gött med en paus mitt i veckan. Dock har vi matteprov som sagt på torsdag så det blir nog en del matte-repetition imorgon.

Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments