Hej!

Tyvärr har det inte blivit några blogginlägg på två hela veckor… Vecka 45 hände inte så mycket, jag hade prov i kemi och spanska så kvällarna bestod av plugg. På onsdagkvällen sprang jag och på torsdagen hade vi freerunning på idrotten vilket resulterade i hemsk träningsvärk på fredagen… På fredag eftermiddag åkte jag och en kompis till stallet och red. Det var jättemysigt! Vi började med att sitta och äta mat i sadelkammaren och sedan red vi. Tyvärr regnade det en hel del men de gick hyfsat ändå. I lördags var vi på kalas hos farmor. Där spelade vi biljard nästan hela kvällen.

Förra veckan började rätt lugnt. Eftersom vi haft mycket prov har vi nästan inga läxor nu. Till i måndags skulle vi läst ut Divergent och nu ska vi göra en inlämning om den som ska lämnas in denna söndagen som kommer.

I lördags hade vi gäster på kvällen. En av dem som kom är vegan så vi gjorde vegansk mat. Jag stod för efterrätten och då blev det vegansk chokladmousse. Det var jättegott men väldigt mastigt… Våra gäster hade även med sig tre av sina hundar (isländska fårhundar) som var jättemysiga att gosa med. Dock så fällde de så det var långa hår överallt.

Denna veckan har också börjat rätt lugnt. Det har varit rätt kallt och det har kommit lite snö! Både igår och i måndags var vi i stallet då det var ridskola. Jag trodde att det var kallare än vad det var så jag blev rätt varm…

I morgon ska vi åka till Göteborg med skolan. På förmiddagen ska vi till Naturhistoriska och på eftermiddagen ska vi till Botaniska trädgården. Förhoppningsvis blir det lite tid för shopping med!

Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Hela vecka 44 har vi haft höstlov så därför valde jag att nu sammanfatta hela veckan i ett enda blogginlägg. Jag har gjort en hel del saker så det blir troligen ett lite längre inlägg.

Vi började lovet med att på fredagen åka till stugan. På lördagsmorgonen åkte jag och mamma till Jönköping och tittade på Elmia Horse show. På lördagen var det bl a en show där det var flera uppträdanden bl a miniatyrhästar, agilityhundar och en pass-show. Under pass-showen red hoppryttare och dressyrryttare islandshästar i pass.
På söndagen åkte vi till Jönköping igen men idag kollade vi på Elmia Islandic power show, även det på Elmia. Det var en jättekul dag då det var väldigt många duktiga ekipage!

Måndag, tisdag och onsdag gjorde vi inte jättemycket. På måndagen åkta jag och red i stallet. På tisdagen åkte vi till Borås och shoppade. Jag köpte bland annat ett par nya jeans och på onsdagen åkte vi hem från stugan och sen så pluggade jag hela eftermiddagen till vårt kemiprov.

På torsdag morgon gick vi upp hyfsat tidigt och började rulla ner mot Helsingborg. Där tog vi sedan båten över till Helsingör. I Helsingör var vi på Louisianamuseet som är ett konstmuseum. Det var rätt tråkigt tyckte både jag och Jakob. När vi var klara där satte vi oss i bilen igen och körde ner mot Köpenhamn. När vi kom till Köpenhamn började vi med att checka in på hotellet. Vi bodde på hotell Admiral som låg i Nyhamn. Väl i Köpenhamn gick vi på Ströget och shoppade och så myste vi. Hotellet var jättefint dock så var det ganska varmt på vårt rum.

På lördagen åkte vi hem och på hemvägen stannade vi på Emporia i Malmö då det var några saker vi inte hade hittat i Köpenhamn. Vi passade även på att köpa frozen yoghurt där (mums).

På söndagen var vi på 7-års kalas. Min kusin fyllde år i september men kalaset blev inte av förrän nu. På kalaset åt vi supergod tårta och glass, vi fick även smarrigt godis. Vi fick dock åka hem ganska tidigt då Jakob skulle på gudstjänst.
Så sammanfattningsvis har det var ett bra och rolig veckan!

Lite bilder från veckan

Likes

Comments