Header

Sol ni kan se på filmen så är vi långt ifrån ett team än, men vi har ju bara haft han i en vecka.

Idag är tanken att vi ska rida han i snön, vi får väl se hur de går!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Inget bloggande igår tyvärr.. Men är helt död i huvudet efter denna skolvecka och inte haft ork.

Igår va en helt vanlig skoldag, började 11.40, hade bara tre lektioner vilket var riktigt GÖTT!! Idag är också en kort dag vilket behövs. Är nu inne på tredje lektionen och en kvar bara.

Igår var de hoppträning. Jag tycker det gick riktigt bra även fast vi inte ens haft han i en vecka och jag inte känner han överhuvudtaget. Jag höll på att flyga av två gånger.. Ena gången så dummade han sig bara och hoppade rakt åt sidan och sedan ställde sig, tror nog alla trodde jag skulle trilla av. Men jag höll mig kvar som tur var. Dom andra två gångerna var över hinder, han hoppar super mycket med ryggen, så ibland så hoppar han mig nästan ur sadeln.. Men det är ju bättre att han hoppar med ryggen så stor än att han hoppar på fart.


Ser ni något nytt? Jag har skaffat glasögon. Jag var iväg och kollade ögonen för ett tag sedan, tyvärr så hade jag fel på mina ögon, Dock visste jag de redan eftersom jag inte ser vad som står på tavlan i klassrummet. Så var iväg och kollade på glasögon i onsdags. Så dessa blev det. dock är detta bara ett par låneglasögon, men ska iväg idag och fixa så jag får i min styrka osv.

​Tänkte lägga ut film från hoppträningen lite senare idag, mammas mobil var lite knasig igår så får fixa de nu eftermiddag. 

Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Fick en fråga igår om vilket träna jag använder, så tänkte att jag kan göra ett inlägg om de.

Jag har ett vardagsträns och ett träning/tävlingstäns.

Detta är mitt tävlingsträns, det kommer från Equline eller hur de stavas. Det är från deras nya kollektion. Priset ligger på cirka 2000 och jag köpte mitt på färjestads rid & trav AB. Jag har tyvärr inte hittat de på nätet...

Jag har även satt till ett eget Swarovskipannband vilket inte medföljer.

När man köper detta träns så hänger de med ett par tyglar, vilket är super bra. På just detta träns följde det med ett par super sköna och bra gummityglar.

Detta är de pannbandet som följer med. Ett helt vanligt svart.

Detta är mitt vardagsträns. Det är från hööks och kosta cirka 279 kr. Till detta träns följde de med ett par vanliga tygtyglar, men har satt på mina gummityglar på eftersom dom är mycket skönare.

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Tagga igång denna dagen.

Idag så har jag en lite sovmorgon, börjat 10.20 vilket är super gött! Eftersom jag somna innan klockan 22.00 igår så är jag relativt pigg nu, vakna faktiskt av mig själv. Det ända negativa är att jag somna med alla kläder på mig och sminket... Verkligen inte bra! Så nu ska jag gå upp och göra en bra frukost och ha på ansiktsmask.

Idag går jag till 14.30, en av våran senaste dagar faktiskt(!!) vi har super bra schema som ni märker. Efter skolan så ska jag nog och kolla på ett par glasögon. Var och kolla min syn för ett tag sedan och fick bekräftat att jag behöver ha glasögon, inte bara när jag läser utan helst hela tiden. Så ska nig iväg och kolla på ett par idag efter skolan. Ska fråga om Elsa vill med.

Till stallet åker jag ikväll. Calu ska skos, dock endast bak eftersom han inte hade några skor när han kom. Eftersom de är isgata utanför stallet så är de lika gärna bra att sätta på, man vill ju inte att de händer något;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Ska dela med mig av receptet till världens godaste smoothie.

Allt fu behöver är:

Jag använder två kiwis, lite hallon och lite mango som frukten jag har i. Jag vet inte exakt gram eller så utan ta bara lite på känn. Sedan har jag även i vaniljyoghurt och apelsin juice, hör vet jag inte heller hur mycket jag tar i utan tar bara lite granna. Brukar ha mestadelsen med frukt och bara lite juicen och yoghurten så jag håller de så nyttigt som möjligt.

Jag börjar med att skiva kiwin och sedan tar bort skalet.

Värmer halloen och mangon, jag vill ej ha dom genom varma utan bara så att dom går lättare att mixa sedan.

Sedan mixar jag ihop frukterna så att de inte finns några klumpar kvar.

Efter de tar jag i lite juice och yoghurt och mixar.

Sedan är de klart! Jag brukar hälla upp de i en flaska och ha med till stallet.

Likes

Comments

Dags för skola, eller egentligen är jag redan i skolan;) har rast nu och tänkte att jag skulle passa på att skriva ett blogginlägg.

Idag är en kort jag i skolan, skönt! Har tre lektion och slutar 13.20, kommer dock va trött när jag kommer hem ändå... Efter skolan ska jag hem och sätta på en maskin tvätt, vuxenpoäng till mig. Sedan ska jag göra någon go smoothie, tänkte dela med mig av mitt recept. Sedan ska jag ta bussen ut till stallet runt halv 4 tiden. Calu ska go i lilla ridhuset idag, funderar på att lägga fram lite bommar och mjukgöra han över dom. Förhoppningsvis blir de hoppning på torsdag, beror på om de finns plats i gruppen eller ej.

Likes

Comments