Hej alla! De va ett tag sen. Har haft sjukt kul dem senaste dagarna så det är därför jag inte bloggat på några dagar. Här kommer massa bilder från dem senaste dagarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Om ni inte sätt filmerna här nere , måste ni värkligen se dem! Detta är typ mina favorit filmer. Tror alla finns att se på swefilmer eller dreamfilm. 

Likes

Comments

Dagen har varit sådär , men jag försöker vara positiv. Va lite små ledsen hela dagen och låg mest på mitt rum. Vid typ 6 halv 7 åkte vi till stan gick runt o kollade lite i afffärer. Sen åkte vi hem o va hemma en stund sen drog vi till max. De va tvär gott <333 detta va hur min dag såg ut ungefär. Puss och kram lovers and haters

Likes

Comments

1. Jag är tvär rädd för att bryta näsan , tycker därför det är extremt obehagligt om nån råkar stöta till den.

2. Jag älskar mina ögonbryn
(inte för ja har perfekta ögonbryn , men bara älskar ÖGONBRYN)

3. Jag hatar att ha torr hud och torra läppar.

4. Jag älskar Mcdonalds.

5. Min favoritfärg är rosa!

6. Jag är kräsen när det gäller mat.

7. Jag är väldigt envis och älskar att bestämma.

8. Jag älskar att shoppa!!

9. Jag har oftast svårt för att sommna på kvällarna.

10. Jag älskar smink!!!


Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni haft en bra dag , min dag har varit sådär , vaknade runt 12 tiden oppsi. Dagen blev mycket bättre när jag åkte till donken o köpte mat!! men nu till saken jag har tänkt på en sak det här med bloggen och jag har bestämt mig för att jag ska börja ta bloggen seriöst nu. Göra längre inlägg ,blogga oftare och även variera inläggen. Så att jag inte alltid skriver om vad jag gör om dagarna osv. Vilket jag har gjort den senaste tiden.
Här kommer lite bilder från helgen och idag så hörs vi imorgon <33 kram och puss


Likes

Comments

Hej alla , idag har jag varit på ullared. De tog ca 4 timmar hit , men ja sov typ hela vägen så de gick rätt så fort. Nu sitter vi i bilen påväg hem vi va i ullared i några timmar , hann hitta rätt mycket under tiden.


Likes

Comments

Hej alla ! Uppdaterar super dåligt men jag bloggar bara när jag känner för det. Idag va jag inte i skolan så har typ tvättat hela för middagen, fixat lite i mitt rum och färgat håret blir så trött min hårfärg går ut snabbt även om det är permanent färg... Jaja
Har inga speciella planer ikväll , ska väll bara ta det lungt , kolla film o äta godis.


Likes

Comments


Likes

Comments

Suger på att blogga, men har typ inget och skriva om. Men idag var jag ialafall i malmö stad för skulle till sjukhuset i malmö. Det tog typ bara 10 min på sjukhuset, FETT ONÖDIGT. Men jaja åkte en snabbis till emporia kollade i affärer och åt. Nu är vi i bilen påväg hem.
Likes

Comments