Header

Gick igenom massa bilder på min dator och iPad idag och hittade massa modellbilder, från 4-5 år tillbaka! Så jäkla kul! Jag tänkte att ni skulle få kolla tillbaka på när jag bodde i London  i ca 2-3 månader hemma hos min moster,jobbade för ASOS för ca 3-4 år sedan detta var precis efter studenten. tiden går så sjukt fort men känns som det inte alls va länge sen jag var där, kommer ihåg allting så tydligt, kläderna , sminket ombytena och luncherna haha :D

TROR NI JAG SAKNAR MITT LÅNGA HÅR ELLER :´(

Men för å tänka på de positiva så var det så SJUKT slitet där å det va så jobbigt att ta hand om.. Nu så sparar jag ut på håret fast jag tar verkligen HAND om håret på riktigt, så de kan bli långt å tjockt å fint å inte trassla ihop sig till dreadlocks såfort det var utsläppt haha!


Vad tycker ni ? Ser jag ung/vuxen/gammal ut? haha Vad ju ändå runt 19 då , lilla bebisen

Nästa throwback får ni när jag jobbade för bikbok, tror jag åkte upp till oslo nästan var 3-4de vecka under ett helt år och plåtade styleguide som dom hade på deras hemsida. Det var så sjukt kul , saknar verkligen gänget!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er,

Nu kommer jag skriva om något som är extremt känsligt för mig, och jag tror nog inte någon vet vad som riktigt har förse gått i mitt liv och om min karriär förutom mig familj och mina närmsta förra året.

För ca 1 år och 4 månader sedan hamnade jag i en riktigt ond spiral, jag festade sov åt knappt nånting och jobbade på som vanligt, jag började gå ner i vikt och jag såg det bara som en positiv grej då jag hade ca 2kg oönskat på min kropp som jag ville bli av med... men när jag hade gått ner dom kilorna så fortsatte denna onda spiralen, jag festade extremt mycket, under december och juldagarna var jag ute nästan varje dag, och minst varje helg både fredag och lördag , inget undantag nånstans. Men jag gick inte upp nånting, konstigt nog.. fast ändå inte, jag åt ju ingenting, på nätterna ni vet när man går till bk efter en utekväll å käkar de onyttigaste man kan tänka sig, det fanns inte, jag ville inte ha, för min kropp ville inte ha det, jag tålde extremt mycket alkohol under den tiden, rätt konstigt ändå med tanke på att jag var smalare än vad jag brukade och käkade knappt, men det blev shot på shot drink på drink, helrör, ah you name it. Jag tyckte det va kul, hade ju blivit singel 1-2 månader tidigare så jag levde ju loppan å festade å hade hur kul som helst, JA det var kul men det var alldeles för mycket vilket jag inte tänkte på då.

Efter nyår så började jag ta tag i mig själv och försökte att inte festa lika mycket, men då hände nått. Jag rasade ännu mer i vikt utan å göra nånting... min aptit var inte alls bra men nu fick jag ju inte i mig kalorier från alkohol så min kropp gick ju minus varje dag och jag tickade ner på vågen, och på nått sätt så gillade jag det , man SKA ju vara sådär superpinnsmal om man ska bli supermodellen...  men jag ville ligga på runt 55 när jag började gå ner från 58 första gången, men jag fortsatte att gå ner... och DÅ nån vecka till var jag nere i som lägst, 51.6 kg.... JA ni läste rätt... 51.6 fucking kilo, jag är 176 , det är inte bra nånstans, och jag hade tappat dom 6-7 kilorna på mindre än 1.5 månad... men jag såg inte det " farliga" i det, jag var bara glad att jag hade gått ner utan å behöva göra något. Jag åt knappt någon mat, jag kommer ihåg mamma som tjatade på mig varje dag om att äta, äta ,äta. Kommer ihåg hur irriterad jag var på allt och alla, jag var arg HELA tiden och störde mig på allt å alla, detta började även under min festperiod, och då var flykten att dra ut på krogen och festa ännu mer för där va de kul å ingen jobbig morsa som tjatade på än om att äta å inte dricka förmycket. På krogen kunde jag dricka hur mycket jag ville, ( innerst inne visste jag hur ohälsosamt det var, men vem fan brydde sig då, jag hade ju kul å de va huvudsaken tydligen) jag sket i min famlij och var bara hemma när jag sov i princip.

jag levde i princip på godis, jag gick ju ändå inte upp i vikt trodde jag. MEN de var då det hände.... i slutet av Mars / början av april nångång, jag käkade godis nästan varje dag, och jag började få tillbaka aptiten och åt bra , vilket jag inte gjorde innan, och Vips , ja vad händer då mina vänner, om man får I sig mer kalorier än vad man gör sig av med( iomed att jag inte tränade då jag trodde jag hade värsta super kroppen som höll sig smal ändå, Men NEHE konsitgt linnea att den höll dig smal då, du åt ju knappt nånting då)

så då började jag gå upp i vikt igen, i mitten av april hade jag gått upp dom första 2-3 kg fram till 55 kg å de var inga problem då jag ändå tyckte jag vägde liite för lite när jag väl fick tillbaka mitt "lilla vett jag då hade", men det tog inte stopp, jag gick upp ca 1 kg i månaden, och sen åkte jag till Milano i början av maj och då kom jag ihåg att jag vägde 57-58, mina mått låg på 93-94, Men jag tänkte att Grymt nu åker jag till milano kommer gå SKIT mycket, ( när man har castingar så flänger man runt varje dag ) och träna å hålla igång å vara nyttigt, detta kommer ju vara lätt som en plätt å gå ner till 55 kg igen så mina mått kan hålla sig runt 91-92.

Men min kropp hade gått in på svält mode Plus att jag började då dricka lite för mycket vin å festade lite för mycket å det började igen. Fast denna gången iomed att min kropp hade ställt sig in på svält, så alla kalorier den fick i sig, la sig på min kropp som fett å lämnade den inte... jag fortsatte och gå upp, och tillslut så pallade jag inte mer å jag var SÅ nära på att bara ge upp, jag mådde skit, såfort någon kommenterade min rumpa ( ååhh vilken nice as du fått linnea,) Ah för er kanske, men som modell "får" man inte ha det , om centimetrarna är för stora , vilken dom var, och jag mådde så jävla dåligt, jag mådde fortfarande dåligt sen tidigare den våren och det var som att hälla bensin på elden när man kommenterade nånting som hade med min kropp att göra.( även fast allting var positivt så var det inte det för mitt psyke)

Jag brydde mig bara om mig själv och vad som var kul för mig att göra, å jag sket totalt i vad andra tyckte. Jag var i milano i 2 månader festade konstant, jag kom ihåg när jag kom hem, Jag brydde mig bara om mig själv och var som var kul för mig att göra, å jag sket totalt i vad andra tyckte. Jag var i milano i 2 månader festade konstant, jag kom ihåg när jag kom hem, det var dagen innan midsommar.. jag hade reda då festat typ 2-3 dagar irad ( 2-3 gånge åkte jag hem för att det var några planerade jobb å födelsedagar hemma) jag åkte direkt från festen till flygplatsen flera gånger utav dom, men just nu innan midsommar så var det massor , sen va de fest hela midsommarhelgen, sen var det "ledigt" 2 dagar sen var det dags för bråvalla, konstant fest i 4-5 dagar, Tror ni de räckte efter det eller? nej nej, efter bråvalla åkte vi hem på söndagen, sen sov hela måndagen packade tisdagen och på onsdagmorgon bar det av till Rhodos i 5 dagar på suparsemester, IGEN, japp... tror ni det räckte DÄR då, nejnej, sen båstad, summeron, en hel helg fest IGEN, där då , va jag klar där ? Neepppp, nästan varje måndag och tisdag plus helgerna var det fest på soleil, ända stället vi hängde på iprinsip,.. asså ja ni ser ju, jag var där IGEN... det va helt galet... men det ända jag tänkte, JAG ska fan ha kul, JAG vill göra det som är kul för MIG, jag ska ta vara på MITT liv och ha kul.... Tydligen så trodde ju jag att alkohol va de enda som gjorde så man kunde ha kul....

Men det är så sorgligt för jag sket totalt i mina vänner, i min familj, jag var så jävla elak och festa va de roligaste jag visste. enda positiva med festandet är att jag faktiskt vunnit många bra vänner på det. Men det är det enda, resten är bara skit.... Jag gick såklart upp ännu mer efter den sommaren och jag vägde allt som allt det mesta i mitten/ slutet utav juli när jag valde att VERKLIGEN ta tag i detta nu å inte sabba mitt liv och inte minst min karriär.... då vägde jag 62 kilo, någång var jag å snuddade på 62,5... tänk er att på 4-5 månader nästan gå upp 10-11 kilo....

Jag mådde så fruktansvärt jävla dåligt och var på botten verkligen, Jag var så nära att bara skita i allting som hade med modellandet och göra och bara börja jobba eller nått, jag var så jävla ledsen och allting var bara åthelvete.

MEN så en dag, en vecka i juli, jag var ledig, ( mådde skit, stressade å ville bara komma bort från göteborg å allting som hade med fest å göra) mina föräldrar var uppe i Leksand på semester å jag ville också komma upp och hälsa på och bara VARA, det var dom bästa dagarna i hela mitt liv. DEN spontana "semestern" som bara egentligen skulle vara ons-söndag, förändrade mig och hela min framtid kan jag ärligt säga.

Och det är tack vare min Pojkvän. Jag tror nog inte riktigt han förstår hur mycket han betyder för mig, men han kom in i mitt liv i en sån perfekt tidpunkt och verkligen lyfte mig till toppen. Den söndagen åkte jag tillbaka hem för skulle jobba måndag, tisdag, men redan på onsdagen tog jag bilen och åkte upp igen. Min plan var innan jag träffade Andreas att jag ändå skulle åka tillbaka å spendera hela augusti hemma hos min mormor för behövde komma bort ifrån göteborg. Men att jag skulle träffa mannen i mitt liv då , det kan jag inte beskriva med ORD hur jävla tacksam jag är för att han kom in i mitt liv då, det kunde inte ha varit vid en bättre tidpunkt.

Jag fick tillbaka min motivation till livet till jobbet och allting blev helt annorlunda, det blev att efter typ 2 veckor som vi hade träffats, så "bodde" jag iprincip hemma hemma hos honom efter det, det var ju trotsallt 5-6h mellan oss så vad skulle jag hem å göra, jag jobbade de ju ändå inte å hemma mådde jag skit. Jag mådde så jävla bra i hans sällskap där uppe. Äntligen kände jag mig som hemma, vilket jag inte hade gjort på hur länge som helst då jag hade varit på resande fot sen i mars ( 2015) och året innan så bodde jag i en lägenhet i majorna,( 2014) så när jag flyttade hem igen så var jag nästan aldrig hemma, var iväg med vänner hela tiden. å festade å allt det som jag skrev i början. Så den känslan att äntligen känna sig hemma, och men den killen som idag jag kan kalla min älskade pojkvän, det var det bästa som kunde hända mig. Jag tror nog inte jag hade varit här idag om jag inte hade träffat Honom. Det är rätt sjukt att säga det men jag tror faktiskt det till 100% för jag vet inget annat som hade kunnat få mig å må bättre, för det gjorde ju inte saken bättre att min hund gick bort när jag var i Rhodos under sommaren heller.

Så under hela hösten/vintern jobbade jag kanske 1 gång i månaden ( levde på mina sparpengar) jag slet röven av mig med både kost och träning för att få kroppen att komma in i sin normala balans men det tog så jävla långtid för hade ju hållt på å förstört min kropp under så många månader innan detta. Och fy fan va jobbigt det har varit, jag har varit i så många dippar och mått så dåligt ibland, men alla runt om kring mig har peppat mig så mycket, och mitt mål har hela tiden varit Los Angeles, så jag visste vart jag ville nå, men det kändes så jävla långt bort då... men tack vare all kärlek och stöttning från min älskade pojkvän min familj ( som tur nog inte slängde ut mig å sa upp kontakten med mig med tanke på hur förjävligt jag var emot dom) och mina vänner, hade jag nog inte varit där jag är idag, los angeles å allt.

Jag är så fruktansvärt jävla tacksam, för det var nog det jobbigaste men bästa året i hela mitt liv. Det tog nästan ett halvår att komma på banan igen , men jag kommer ihåg det så tydligt, jag började på ca 96-97 cm på höften ( ca 62 kg) i mitten av augusti och trodde aldrig det skulle gå, Men den 21 december, åkte jag in till agenturen för att göra en sista mätning innan jul, och jag kunde inte tro det var sant. Jag darrade för jag var så jävla nervös, trodde jag skulle bli besviken igen som jag hade blivit alla andra 5 gånger under de senaste halvåret jag hade varit på agenturen och mätt mig...

MEN i fucking did it, Julia ( min bokare) mätte mig till 91,5 cm. Asså jag har nog aldrig varit så glad och jag blev helt yr och va tvungen att sätta mig ner och skakade fortfarande.. kändes som jag hade vunnit på lottot, trodde inte det var sant...

Så det var då vi började jobba med mig igen på riktigt igen, och den 12 januari åkte jag till Milano men NY agentur , elitemodels, och början på ett "nytt liv" kändes det som , och denna gången skulle jag fan inte sumpa det.... Den månaden var faktiskt riktigt jobbig, jag var så himla van vid att ha Andreas vid min sida 24/7 typ, så jag började gå in i en svacka där igen men den höll sig bara i 1 vecka å han hjälpte mig på banan igen, å sen dess har det bara gått uppåt.

Jag mår så sjukt bra just nu, är så jävla glad att jag lyckades, JAG av alla människor, lyckades ta mig från absolut jävla botten och på god jävla väg mot toppen, och nu kan det bara bli bättre. Känslan att få flygbiljetten till Los Angeles på mailen kan varit något av den bästa känslan jag hade känt på länge.

Men jag kan säga att denna resan har verkligen fått mig och växa så SJUKT jävla mycket som person och jag är definitivt inte samma person som jag var för 1-2 år sedan, absolut inte... och jag är så jävla glad för det. Jag har så jävla mycket bättre sundare värderingar om denna branschen för det första, och om mitt liv och jag tränar och är verkligen Vuxen i mitt sätt att leverera mot mig själv. klart man får unna sig och äta godis lite då och då och festa, men det är ett helt annat levnadssätt än hur jag hade hanterat det för 1 år sen...

Så jag ville bara säga till er som har det jobbigt med nånting i livet, Hitta det som får er att må riktigt jävla bra, en drivkraft, det kommer komma motgångar, många sådana men det gäller å inte tappa det, man kommer tillslut att nå dit man planerade, det må ta långtid, men när du väl har kommit dit, tro mig , den känslan. jag är så jävla lycklig nu, och om 1,5 vecka så kommer min pojkvän hit och det kan inte bli bättre.

Så glöm inte detta mina vänner och ovänner, Vad ni än har för problem eller bekymmer, ge dig FAN på att det ska bli bättre, sätt upp en plan för hur det ska bli bättre å bara kör, låt det ta sin tid, men tro mig känslan efter är den bästa jag någonsin varit med om, Jag är så jävla stolt över mig själv och kommer aldrig ta något eller någon för givet någon gång i hela mitt liv igen, ALDRIG. Gör aldrig det!

Och till mina nära vänner som jag lite halvt tappade kontakten med förra året, jag är så fruktansvärt jävla ledsen för det, men här har ni svaret, jag var en egoistiskt jävla människa som inte brydde sig ett dugg... men ni ska veta att jag älskar er allihopa och det var inte jag.... <3


Detta var extremt jävla jobbigt att skriva, men det är viktigt för mig att skriva detta då jag vet fler människor som använder festandet som en undanflykt i livet, oavsett var de flyr för, Men snälla , gör inte det. tro mig hade jag fått göra om hade jag aldrig gjort det samma igen.

ta vara på livet, vi lever bara en gång <3


Här är jag idag, Lycklig, sund och mår fruktansvärt jävla bra.,

Likes

Comments

Heej på er!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bättre, Jag har varit sjuk hela helgen och bara varit inne å tagit det lugnt, med ett undantag igår när jag gick till target och handlade lite hehe, ni som vet ni vet, target och Ulta, omg man måste hålla hårt i lilla plånboken!

Det var i torsdag som jag började må dåligt. När jag och nicole gick promenaden till runyon canyon som inlägget under handlar om, då började jag bli snuvig och känna mig lite hängig men det var ingenting jag tänkte på då, trodde typ att det var väl luften eller nånting haha! men sen i fredags så blev det sämre och jag vart såå förkyld hela helgen!! men igår så blev det bättre så idag begav jag mig ut på en spring tur, å det kändes så skönt efter man varit sjuk en helg å inte gjort nått, så det va sköönt!

I fredag tror jag det var, såspelade jag in en Vlogg hela dagen, det var verkligen SUPERKUL!!! så nu ska jag redigera den och en video som jag spelade in idag, har inte haft någon ork till någonting nu när jag varit sjuk så det kom lite efter! har bara suttit å streamat serier efter serier haha!

Men nu är jag äntligen frisk å kan köra igång igen! än så länge imorgon har jag inte någonting planerat, LA är ju somsagt väldigt Slow när det gäller castingar osv, det tar tid, även för jobb... det brukar ta 2-3 månader innan man börjar jobba bra , så än så länge så är det lugnt å det e väldigt skönt för då har man tid för massa annat roligt som gå till runyon canyon å träna, å hitta på andra roliga LA saker haha!

här får ni lite bilder från en Makeup jag gjorde idag. Spelade in en First impression med budgetmärken, det blev SÅ fint! Videon kommer komma ut på ONSDAG, så vill ni se hur jag gjorde denna sminkningen så kolla på Onsdag på min youtubekanal! Linneaklingvall heter jag bara :)


Likes

Comments

När man bor nära ronyon canyon är det ett måste att gå upp dit minst 2 gånger i veckan. Jag har faktiskt inte varit där föränn första gången igår för har valt att gå runt området här jag bor för att lära känna det lite bättre. Men från och med nu så minst 2- 3 gånger i veckan ska jag köra min dagliga pw dit, det är ca 11 km sammanlagt från dörren tillbaka så det är superskönt, en grym runda då det e massa backar man går i när man är där plus för att ta sig dit så det e grymt bra träning!

Igår så var jag ju då dit upp med min roomie Nicole och efter det när jag kom hem var jag helt död, var inte alls taggad för att gå egentligen då jag vaknade upp med världens träningsvärk från skidhelgen i Aspen, men vi körde på ändå å det ångrar jag inte en sekund då jag nu har hittat mitt nya favvoställe!

Idag så vaknade jag runt 8 å chillade fram tills 11 å la mig vid poolen 1,5h för att sen bli mailad en sista minuten casting så det var bara fort hoppa in i duschen och göra sig iordning för att ta sig ner mot downtown å träffa kunden. Det verkade gilla mig, så håller alla tummar å tår att jag får jobbet! Sen tog jag en kaffe å tog uber tillbaka hem å tog en promenad till mataffären å handlade mat. Sen lagade jag middag och nu sitter jag helt utslagen i soffan å kollar på tv! 🙏🏼

Planerna imorgon är inte så många, klockan 10.55 ska jag vara på en casting för Vanety Fair lingerie , sen så tänkte jag ta nån timme vid poolen innan solen försvinner innan två å sen efter den en runda till runyon canyon igen, imon skulle de bli typ 29 grader så vill inte gå upp dit när det är för varmt, vill ju inte få solsting 👯
Imorgon är det redan onsdag så dagarna går fort, redan varit här 1 månad snart! Sjukt..... Trivs så himla bra här! Men saknar ihjälmig efter min kille❤️❤️ men snart så 😍

Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Efter denna helgen i Aspen är jag äntligen hemma igen i lägenheten! Det var så Sjukt roligt och en riktigt cool upplevelse på Alla plan 🙌🏼
Vi åkte dit med en kompis till min romie och hans vänner , så vi var väl sammanlagt ett gäng på 20-24 pers ,boundade superbra med hans killkompisars tjejer så vi hade verkligen super kul!

Asså ska ni åka till Aspen, ett MÅSTE är å åka upp till Cloud 9 på " afterski" mellan 14-16, det var något av det sjukaste jag varit med om men fy fan va kul det var👯 aldrig sprutat så mycket champagne eller fått så mycket champagne på mig, det var verkligen krig, å folk var beredda på det å la ner jackor i påsar å tog av sig kläderna å satte på sig skidglasögon å där stod folk på bord å stolar å sprutade champagne och festade mitt i maten kind of, å tror vårat bord beställde in 88 flaskor??!?!?! hahaha! Tror inte vi drack mer än 1 typ haha ... Jag fick verkligen så sjukt jävla mycket champagne på mig igår så det rann verkligen om en... Mina ögon fick massa champagne i sig så jag såg inget ett tag å imorse så vaknar jag med riktigt svullet ögonlock Haha!! å jag är väldigt Riktigt suprised över att min telefon fortfarande överlevde den galna dagen igår 😄

Å backarna där, OMG dom var helt amazing! Måste verkligen tipsa er om att åka dit om ni vill ha en upplevelse för livet, både på åka skidor vis och fest vis. Helt galet bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Måndag, äntligen! Jag älskar när det blir måndag och ytterligare en ny vecka så man kan få vara produktiv!
Idag så hade jag en testplåtning, det är nånting jag försöker få så mycket som möjligt av här för att fördriva tiden när man inte gör någonting annat! Och det är så bra för man behöver ju alltid nya bilder till sin bok och här är det perfekt för det finns så många fotografer som vill plåta!

Idag så var det en tjej som pluggar en kurs på santa Monica collage som gör sin sista uppgift , hon jobbar redan som fotograf assistent så detta var en kurs hon mer gjorde för att få lite mer erfarenhet vilket är super bra. Hon va Så duktig och det va så kul, tiden gick verkligen så himla fort! Vi började med make vid 11 å var klara halv 6 , vi gjorde 3 olika makeup looks och det ska bli SÅ kul å se resultaten!

Här får ni lite snapshots från plåtningen.
Btw följ mig på Snapchat om ni vill hänga med live här i Los angeles på dagarna😄 

Linneaklingvall heter jag där 😀

Glöm heller inte titta på min youtube kanal , nu har jag en video Behind the scenes från förra testplåtningen jag gjorde!

Likes

Comments

Det har blivit så himla vanligt nu på senaste tiden att jag har svårt att lägga mig i sängen för å sova på kvällarna... jag sitter liksom uppe i soffan och håller på och redigerar videos, och jag kommer in i världens flow och när jag e klar med den första videon så fortsätter jag och redigerar nästa video... jag brukar spela in videos så ofta jag kan här när inte nån är hemma så jag kan vara ostörd så då blir det att jag får lite videos på lager som jag kan redigera när jag inte har något att göra , å det är så sjukt kul att redigera så jag blir helt fast haha.... Och iomed tidskillnaden hemifrån så finns det ju ingen jag kan prata med hemmifrån heller, så då blir man ju " fast" vid datorn eller tvn eller vad man nu gör från eftermiddagen tills man går å lägger sig om man inte väljer å hitta på något speciellt.

Eftersom jag inte bor här så har man inte direkt en normal vardag här, vilket suger faktiskt rätt mycket ibland... asså tänk er själva, jag kan ju inte direkt åka spontant till en kompis å hänga där en stund eller åka hem till mormor eller bara en sån enkel grej som att mysa med min pojkvän kan man ju inte heller göra...eller åka iväg å käka på ikea typ, inget man direkt vill göra själv å inte alltid ens roomies kan åka iväg med en. Så det blir ju rätt långtråkigt och det känns som man knappt gör något om kvällarna, fast när man väl tänkerefter och jämför med hur man hade gjort hemma så hade det inte varit så mycket det heller bara det att det finns fler alternativ på kompisar att åka hem till och chilla med dom där istället haha... Men men, man får väl försöka njuta av lugnet och vila upp sig inför veckan helt enkelt.

Idag på dagen så var jag faktiskt iväg till CVS och köpte med mig lite olika läpp produkter som jag ska filma en first impression till min youtube kanal i veckan och även lägga upp bilder på färgerna här tänkte jag Om jag får till bra bilder. Det som Suger lite grann är att min systemkamera är ju hemma hos mina föräldrar i Göteborg så enda kameran jag har här är min Iphone 6s, den tar ioförsig grymma bilder ibland i rätt ljus... men ändå... nu när jag spelar in såpass mycket videos som jag gör så hade det ju varit skönare med en bättre kamera till det också, men det får komma Sen när jag fått in ett flow i videofilmandet!

Annars då, vad händer... inte så mycket.. har även spelat in 1 video i dag och 2 stycken igår så det känns skönt! Imorgon är det söndag och beroende på vädret så funderar jag på att ta mig en löprunda eller en promenad... vi får se! det ska tydligen regna å vara typ 15 grader nu i 2 dagar ( Hallåå vad hände där?! ) Men det på onsdag ska det bli fint igen å temperaturen ska väl hålla sig runt 20-25 grader, å det är ju lite mer normalt än 25-30vilket är för varmt för denna årstiden här egentligen som det var när jag kom hit för 2 veckor sen!


Likes

Comments


Jag älskar verkligen att jag vågade ta chansen när jag va där, precis fyllda 17år( rätt oblyg å kaxig, men innertinne livrädd) när jag tog mitt första kliv ut i modellvärlden och åkte ensam till Paris under 3 veckor.. Jag tog tjänstledigt från mcdonalds i 3 veckor under sommarlovet och gjorde min första resa. Helt sjukt...

snart 6 år sen, tiden går så jäkla fort, jag har hunnit vara på så mycket platser, hunnit se så mycket fina miljöer och träffa så mycket folk. Jag är verkligen riktigt lyckligt lottat att jag ens kan få vara i denna branschen och ens kunna ha detta som ett jobb är ju som en dröm för många, och för mig så lever jag verkligen min dröm. och det är fan helt sjukt när man ibland tänker på det... Nu är jag i LA liksom ,drömmarnas stad. Och här ska jag bo i 3 månader....

Det har verkligen inte varitlätt, har haft mycket motgångar och även framgångar, men det är så mycket som spelar roll i denna branschen och det kan verkligen knäcka än om man inte är stark nog. Och i vissa stunder har jag verkligen velat sluta och lägga ner allt för jag inte orkar med all press och alla måsten, men jag är så glad att jag har hållt i och verkligen Kämpat mig igenomdessa åren.

Nu är jag snart 23 år, jag har en helt underbar pojkvän i mitt liv som jag älskar så fruktansvärt mycket, och jag skulle verkligen göra allt för honom, för jag vet att han skulle göra det samma tillbaka för mig, och jag är så fruktansvärt glad att han kom in i mitt liv den tidpunkten han faktiskt gjorde , för så bra som han får mig och fick mig att må, kan jag helt ärligt säga att den lyckan har jag inte känna på flera år och han fick verkligen mitt liv att vända sig totalt, svårt att förklara för er som inte är mig så nära, men det var verkligen en vändpunkt i mitt liv som behövdes.

Det är så svårt att förklara men ni vet när det verkligen bara är sådär Rätt och allting bara passar ihop som ett pussel. Vi har princip suttit ihop å bott ihop sen dag 1 vi träffades , så även fast vi bor 5-6h ifrån varandra , och vi visste när vi träffades i början att det skulle bli ett distansförhållande , så har vi inte direkt levt som ett distanspar då jag näst intill bosatte mig uppe hos honom direkt, jag kunde bara inte vara utan honom . jag åkte hem 2-3 gånger den första månaden på jobb, men jag åkte hem dagen innan och tillbaka samma dag som jobbet var. Det finns verkligen ingen som jag vill spendera så mycket tid med som med honom, även fast vi är med varandra dygnet runt, förutom när han jobbar fast då ses vi varje gång på frukost å lunch iomed att han jobbar hemma haha, men ändå , även fast vi spenderar varje dag och varje timme konstant med varandra, så känns det ändå som dygnet har för få timmar och jag vill ha mer tid med honom, så sjukt men jag blir bara så jävla lycklig och glad i hans sällskap så jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra om jag inte hade träffat honom, då.

Så just nu känner jag verkligen att jag är på en sån himla bra plats i livet. jag är snart 23 år har hunnit med så sjukt mycket redan, efter min resa här i LA så kommer jag spendera hela sommaren uppe hos honom och jobba där och planen är ju att flytta dit upp more or less, och jag är också väldigt sugen på att börja plugga snart, så vi får se hur detta året går med modellandet, och känner jag att jag inte är så sugen på att fortsätta på heltid längre kommer jag ha det som extrajobb och börja plugga nångång nästa år som jag känner just nu. Så jag ser verkligen fram emot att komma hem. Självklart så ska jag njuta helt galet varenda minut jag är här i LA, det händer ju inte varje dag i ens liv direkt.

Men jag vill även att alla ska förstå att det är det lilla som gör det stora. bara tillexempel för att jag har haft turen nog i mitt liv å kunna jobba med det jag gör å kunnat resa osv, så är det inte de som betyder någonting om ni förstår hur jag menar. Jag värderar ju 1000 gånger mer mitt förhållande med familj vänner pojkvän och hur jag mår än ett jobb som modell, skulle detta få mig å må piss å det inte ger mig nånting, varken motivation eller glädje, då kommer jag sluta direkt, ingen tvekan.

För ungefär 1 år sedan så var jag i Capetown för andra gången , ( Helt magiskt ställe ) och idag när jag gick igenom och rensade lite på datorn så hittade jag massa gamla bilder som jag inte visste att jag hade, så jag tänkte att jag delar med mig lite utav detta till er. Asså på riktigt, detta stället kan vara en av de vackraste platserna jag varit på, här får ni helt underbara bilder därifrån!

Likes

Comments

Godmorgon Torsdag!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det braaa! Har ni kollat på min senaste video? Follow me around LA ? det kommer en till video Imorgon och måndag. Det kommer komma upp videos mån, ons fre som det ser ut nu! är super exalterad!

Igår så var jag iväg på en testplåtning, det är när fotograf makeupartist och modell går ihop å gör en plåtning bara för allas egen skull, helt gratis från alla håll. Och shit va förväntansfull jag är för bilderna!! bilderna blev jätte bra och fotografen va svinskön och jätte duktig! Jag filmade en behind the sceens från detta så den videon kommer på måndag :D

Sen igår på kvällen så åkte vi upp till beachwood canyon på en "cocktail house party" as chill, massa svenskar var faktiskt där, och de två tjejerna från Say loulou bodde tydligen hemma hos fotografen som vi va hos så dom hade ju bjudit in massa av deras kompisar så det va superskönt att få träffa lite svenskar, alla va typ i musikbranchen å e här för å skriva musik, känns som alla åker hit för å göra det? haha å igår kom vi fram till att det är väl för inspirationen sa en som e här å skriver , så ah här i LA kan man göra mycket haha.. Där var vi väll fram till 12 snåret sen tog vi en uber hemåt. Nu är klockan snart halv tio å jag ska börja göra mig iordning för våran driver kommer klockan 10 så ska vi åka till agenturen på en casting , sen har jag en till casting vid 12.30 sen e jag klar för idag! sen ska jag nog bara hem å ta det lugnt och redigera gårdagens filmmaterial inför måndagens video!


Pussochkram


Likes

Comments