Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Från helgen.

Det går så trögt med skrivandet idag. Det är just det svåra med att gå en kurs i skrivande, att kreativiteten inte alltid går att uttrycka. Himla synd att jag har en deadline idag för orden kommer ut helt fel. De berättar inte vad jag vill säga. Inte ens nu, när jag kan skriva precis vad jag vill, får jag fram orden. De virvlar runt i mitt huvud men når inte tangenterna.

Likes

Comments

Har fullt upp med allt skrivande för kursen jag går. Glömmer liksom bort att skrivs här. Men livet är som det är. Ibland en fest, ibland en begravning. Idag är det fredag igen så då är det fest, såklart.

  • Everyday

Likes

Comments

I fredags var jag ledig. Hoppade runt hemma i finaste tröjan och drack (o)rimliga mängder kaffe. Försökte plugga lite, läsa lite, slösurfa lite. Helt enkelt sådant som man inte riktigt hinner göra annars.

Solen sken så fint och efter att ha försökt fånga ljuset på denna bild gick jag ut på en promenad. D-vitamin behövs har jag hört.

Kom hem och började göra mig redo för att möta kvällen. Hade ny ögonskugga och ny tröja kvällen till ära. Åkte sen till Clapham för att möta upp Matilda och gå till favoritbaren för en drink eller två. Kom hem med första morgontåget kl 05.30.

Var ganska trött morgonen efter. Men lyckades ändå ta mig upp och se någorlunda fräsch ut. Skulle nämligen på en kompisdejt med en nyfunnen vän.

Efter två koppar kaffe och flera timmars prat var det dags att gå hem och göra sig iordning igen. Såg ut som på bilden ovan och tog tåget till Kingston för att möta upp Ida, Julia och Matilda. Kan inte påstå att jag var hemma tidigt men inte heller lika sent som i fredags. Var faktiskt inte så trött när jag vaknade i morse. Åkte in till London vid lunchtid för att äta sushilunch och det var så gott. Åkte hem efter det och har skrivit klart min uppsats och lyssnat på samma tre låtar på repeat sen klockan fyra.

Likes

Comments

Helgen flyger förbi som vanligt. Igår var jag och Matilda ute i Clapham och idag har jag varit på kompisdate och druckit kaffe. Nu ska jag börja göra mig iordning för at gå ut och möta upp lite vänner,

Likes

Comments

Varför blir man alltid kissignödig precis när man målat naglarna?

Likes

Comments

Om jag kunde ge mig själv en kram för varje gång tårarna droppade ner i dagböckerna, då hade det kanske gjort lite mindre ont. Nu är det små minnen för alla de gånger jag trodde att jag inte skulle klara mer. Jag klarade det varje gång. Det känns fint men gör ont på samma gång. Det gör ont för varje gång jag skuldbelade mig själv för något som inte var mitt fel. Det blev så tungt att bära tillslut. Nu när jag förstår kan jag slänga bort vikten. Det känns redan mycket lättare. När allt är borta, då ska jag lära mig flyga.Likes

Comments

Jag har ju världens gulligaste ryggsäck! Det syns inte på bilden, men den är i sammet. Mina skor också. Velvet <3

Jag är lite småkär i badrummet på jobbet. Jag har alldeles för många bilder tagna härifrån. Skäms nästan lite. Eller inte alls.

Just nu sitter jag hemma i köket och "pluggar". Det är rätt så mysigt ändå.

Likes

Comments