EN BORTTAPPAD RÖST OCH BRA KOLLEGOR

Jag har lyckats åka på en rejäl förkylning, precis som de flesta av er också antar jag. Haft lite problem med halsen också i veckan och i torsdags så la rösten av helt. Så idag ligger jag faktiskt hemma och försöker kurera mig, trots att det är lördagkväll. Har varit sjuk i mer än 2 veckor så behöver nog återhämta mig verkar det som.

I torsdags hade vi julbord med jobb, hur trevligt som helst. Vi träffar ju inte alla våra kollegor så ofta, då vi jobbar på olika klubbar, så det var himla kul att få umgås och festa med dem. Ett otroligt härligt gäng faktiskt!
Börjar nu tröttna på att ligga i soffan och kolla på film och dricka te, så tänkte försöka ta mig upp och städa lite i skåpen. Har lite rensningar och storstädningar som jag ska ta tag i innan januaris slut tänkte jag! Perfekt en sjuk-dag (sjuk-natt haha). Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MOT BÄTTRE TIDER

Här ser ni världens sötaste katt som hatar att vara med på mammas selfies.

Hej på er!
Hade en dipp i mitten av veckan så bloggen hamnade såklart sidan om, och jag spenderade faktiskt den mesta av tiden i soffan. Efter en jobbhelg och kul utgång känner jag mig bättre igen med ny energi. Idag kommer Jim förmodligen hit, så vi ska laga mat och ha catch-up, välbehövligt! Resten av veckan har jag en del planer för, ska bl.a. måla om mitt sovrum på onsdag. ÄNTLIGEN. Har lite annat kul på gång också, vi får se hur bra det blir! Håller er uppdaterade ;)

Ni ska jag slänga i mig lite brunch och sedan ta mig till gymmet. KRAM

Gillar

Kommentarer

VUXENPOÄNG

Är förvånad och imponerad över mig själv att jag faktiskt både tog mig till gymmet igår OCH tränade. Ja, ni läste rätt. Jag tränade. Idag har jag även lagat min första "riktiga" måltid sen jag flyttade hemifrån. Och hör och häpna; det blev faktiskt gott. Ja, det låter nästan som att jag börjar bli lite halvvuxen.

Har även hunnit packa upp liiite till och skrivit lite budgets osv över kommande månader. Känner mig halvkrasslig så har sovit mesta delen av dagen för att vila upp mig inför morgondagen. Imorgon väntar nämligen kräftskiva för all krogpersonal, vilket alltid är trevligt! Så jag ska ta mig igenom 5,5 timmes jobb inatt och sedan vila ut till imorgon innan festligheterna börjar.

Gillar

Kommentarer