2 PRODUKTER SOM FÖRÄNDRAT MIN HY

Min hy har förbättrats avsevärt under de senaste månaderna och där finns några nyckelprodukter att tacka för det!
För det första, jag tvättar alltid, ALLTID, av mitt smink innan jag lägger mig. Skulle aldrig få för mig att somna med sminket på, oavsett hur sent jag kommer hem eller vad jag har gjort. Först en oljerengöring för att få bort smink, smuts och annat som samlats i ansiktet under dagen och sedan en rengöring för att ta bort eventuella rester samt för att rengöra huden och förbereda för kommande produkter.
Min rutin ser lite olika ut från dag till dag, för att få in alla produkter för olika ändamål. Mer om det en annan dag, för idag är vårt huvudämne dessa två produkter: Bha lotion 2% från Paulas Choice och Niacinamide 10% + zinc 1%.

Skin Perfecting 2% bha lotion: Hjälper till att jämna ut hudens struktur, minimera yttorrhet och exfolierar inuti porerna för att minimera plitor och pormaskar. Vegetabiliska oljor återfuktar och mjukar upp torr hud.


Niacinamide 10% + zinc 1%: Minskar intrycket av orenheter och tilltäpptheter. Balanserar dessutom talgproduktionen!

Dessa två tillsammans har verkligen slätat ut och gjort min hy mycket mjukare. Ser en markant skillnad på mina porer också, de upplevs både som mindre och som renare. Jag inbillar mig att jag får mindre plitor, men det kan självklart ha med andra produkter att göra också. Men dessa två, de kommer stanna i min necessär för en lång tid framöver!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

EN FANTASTISK JULHELG

Hur mår ni idag? 26e december, dagen efter Sveriges största festdag! Själv så jobbade jag, så jag slapp tack och lov vakna upp bakfull idag, till skillnad från de flesta av er. Är så glad att jag inte behövde springa runt i vimlet, alldeles för mycket folk för att man ska kunna dansa eller ens komma fram till baren. Så trivdes väldigt bra med att få jobba och ändå få träffa alla vännerna som var ute.
Vill även önska er en god jul i efterskott och hoppas att ni hade en fantastisk julhelg tillsammans med de ni tycker om. Jag har fått fira julen med hela släkten och med mina fina vänner, mer kan jag verkligen inte begära. Är så tacksam för att jag har så fina människor runt om kring mig!
Har tyvärr inte blivit frisk än, så näsan rinner för fullt och halsen gör ont. Helt ärligt börjar jag bli lite trött på det här nu, har varit sjuk i flera veckor eftersom jag aldrig hinner vila tillräckligt länge för att bli helt frisk. Menmen, får hoppas att jag snart tillfrisknar trots bristen på vila...

Gillar

Kommentarer

EN BORTTAPPAD RÖST OCH BRA KOLLEGOR

Jag har lyckats åka på en rejäl förkylning, precis som de flesta av er också antar jag. Haft lite problem med halsen också i veckan och i torsdags så la rösten av helt. Så idag ligger jag faktiskt hemma och försöker kurera mig, trots att det är lördagkväll. Har varit sjuk i mer än 2 veckor så behöver nog återhämta mig verkar det som.

I torsdags hade vi julbord med jobb, hur trevligt som helst. Vi träffar ju inte alla våra kollegor så ofta, då vi jobbar på olika klubbar, så det var himla kul att få umgås och festa med dem. Ett otroligt härligt gäng faktiskt!
Börjar nu tröttna på att ligga i soffan och kolla på film och dricka te, så tänkte försöka ta mig upp och städa lite i skåpen. Har lite rensningar och storstädningar som jag ska ta tag i innan januaris slut tänkte jag! Perfekt en sjuk-dag (sjuk-natt haha). Kram på er!

Gillar

Kommentarer