Hej fina!
Här har ekat tomt ett tag, men all bloggtid har jag lagt på att försöka ordna min nya blogg. Ja ni läste rätt. Kommer fortfarande att vardags-blogga här men kommer att satsa på en skönhetsblogg sidan om. Har ju velat det i flera år och nu tog jag äntligen steget och köpte en domän. Tagit mig nästan 20 timmar att bara hitta en design som stödjer de funktioner jag vill ha haha, så nu har jag äntligen börjat få lite rätt på det.
I övrigt kan ni ju gissa vad jag gjort de senaste veckorna? Ja, sovit, jobbat och ätit. Och gått upp i vikt såklart, när jag försöker gå ner. Love life.
Hur är det med er? Livet flyter på i tråkiga februari?

Likes

Comments

Loddos februaribox imponerade verkligen, efter 2 boxar av besvikelse. Gillar dessa innehållen mest - de ätbara. Vad annars? Även förbrukningsvaror till hemmet är väldigt trevligt, då det är så tråkigt att köpa själv, t.ex. sköljmedel, tandkräm osv.

Boxen innehöll:
Loka - i smaken hallon. Kolsyrat smaksatt vatten, tror alla här är bekanta med produkten redan.
Barebells milkshake - YEAY. Denna har jag verkligen velat testa, så att få den i boxen var superkul. Innehåller 24 gram protein och inget tillsatt socker. Dessutom helt laktosfri.
Norr - en helt ny produkt för mig. En uppfriskande funktionsdryck laddat med ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. Detta är ett engagerat företag som för varje såld flaska skänker en enget vätskeersättning till de platser i världen där de behövs som mest.
Tyvärr fick jag smaken ingefära (utav 4 olika smaker) vilket jag avskyr och lär därför inte smaka denna alls. Men tanken var god.
Smakis - smoothie eko-mellis. Utan tillsatt socker, ekologisk och krav-märkt.
Nutrilett - måltidsersättningsbar som innehåller mycket protein och fiber.
Jules Destrooper - Almond thins, belgiska lyxkakor. Förstå lyckan när jag såg denna. ÄLSKAR dessa kakor, så himla goda. Kan berätta att hela asken är redan uppäten haha. Innehåller endast naturliga ingredienser och är helt fria från konserveringsmedel och palmolja.
Nutcup - jordnötssmör + mjölkcholad = kärlek?
Stanley - Gulligt hjärtformat hänglås. Har ett 3-siffrigt kodlås som är enkelt att använda.

Hade ni velat ha månadens box? Beställ din på Loddo.se utan någon bindningstid!

Likes

Comments

Skillnaden på en oredigerad och en redigerad bild i samma ljus och position! Tro inte på allt du ser på instagram ;)

Godkväll fina ni!

Somnade runt 18.30 igår och fick 15 timmars sömn innan jag lyckades ta mig upp ur sängen imorse. En ledig onsdag, som jag planerat till gym, städning och planering av mat, träning och allt annat. Av alla saker jag skulle göra idag, så var träning den enda jag "hann" med.
20 minuter in på tränngspasset blev jag så yr/illamående och det svartnade för ögonen. Men vägrade gå hem, så gick långsamt på bandet i 25 minuter innan jag mådde bättre och kunde klara 30 minuters intervaller. Fick sen sitta på golvet i omklädningsrummet i 30 min och tvinga i min druvsocker och ÄNNU mer vatten innan jag kunde cykla hem. Har fortfarande inte återhämtat mig...
Vet att jag alltid mådde såhär ett tag förr när jag tränade och spontant tänker man att jag ansträngt mig för hårt, men det är jag tveksam till. Åtminstone de första 20 minuterna då jag bara lyfte lite vikter... Så det enda jag lyckats koppla det till är PWO. Mår alltid otroligt dåligt av tex celsius, även om det inte är vid ett träningspass. Så innan dagens träning testade jag ett nytt pwo, men antar att jag är för känslig mot så mycket koffein. Får träna utan nästa gång och hoppas att jag mår bättre.
Så himla tråkigt, för varit helt off och illamående sedan jag kom hem och har absolut inte kunnat städa eller tänka över huvud taget. Menmen, nya tag imorgon. Då det väntar jobb 10-20, PUH.

Likes

Comments

Härom veckan beställde jag en ansiktsmask från The body shop (kommer i ett senare inlägg!) och passade då på att köpa lite andra saker också, bl.a. denna handkräm. Doften tillhör årets (eller ja, förra årets) julkollektion och luktar så otroligt gott. Mina händer, precis som resten av kroppen, blir helt otroligt torr framför allt på vintern så jag måste alltid ha en återfuktande kräm nära till hands. Dessa är perfekta travel size på 30 ml och går enkelt ner även i en liten handväska.
Krämen återfuktar bra och går snabbt in i huden, vilket jag tycker är en fördel när man är på språng. Man vill inte behöva kladda ner allt omkring sig. Inte den allra bästa jag testat, men för det priset så lär jag med all säkerthet köpa den igen!

Tänkte framför allt tipsa om att denna var på 50% men när jag skulle länka den, så såg jag att rean måste precis ha avslutats. Så typiskt! Ordinarie pris är 50 kr för 30 ml och finns på deras hemsida samt i butikerna.

Likes

Comments

Likes

Comments