Skillnaden på en oredigerad och en redigerad bild i samma ljus och position! Tro inte på allt du ser på instagram ;)

Godkväll fina ni!

Somnade runt 18.30 igår och fick 15 timmars sömn innan jag lyckades ta mig upp ur sängen imorse. En ledig onsdag, som jag planerat till gym, städning och planering av mat, träning och allt annat. Av alla saker jag skulle göra idag, så var träning den enda jag "hann" med.
20 minuter in på tränngspasset blev jag så yr/illamående och det svartnade för ögonen. Men vägrade gå hem, så gick långsamt på bandet i 25 minuter innan jag mådde bättre och kunde klara 30 minuters intervaller. Fick sen sitta på golvet i omklädningsrummet i 30 min och tvinga i min druvsocker och ÄNNU mer vatten innan jag kunde cykla hem. Har fortfarande inte återhämtat mig...
Vet att jag alltid mådde såhär ett tag förr när jag tränade och spontant tänker man att jag ansträngt mig för hårt, men det är jag tveksam till. Åtminstone de första 20 minuterna då jag bara lyfte lite vikter... Så det enda jag lyckats koppla det till är PWO. Mår alltid otroligt dåligt av tex celsius, även om det inte är vid ett träningspass. Så innan dagens träning testade jag ett nytt pwo, men antar att jag är för känslig mot så mycket koffein. Får träna utan nästa gång och hoppas att jag mår bättre.
Så himla tråkigt, för varit helt off och illamående sedan jag kom hem och har absolut inte kunnat städa eller tänka över huvud taget. Menmen, nya tag imorgon. Då det väntar jobb 10-20, PUH.

Likes

Comments

Härom veckan beställde jag en ansiktsmask från The body shop (kommer i ett senare inlägg!) och passade då på att köpa lite andra saker också, bl.a. denna handkräm. Doften tillhör årets (eller ja, förra årets) julkollektion och luktar så otroligt gott. Mina händer, precis som resten av kroppen, blir helt otroligt torr framför allt på vintern så jag måste alltid ha en återfuktande kräm nära till hands. Dessa är perfekta travel size på 30 ml och går enkelt ner även i en liten handväska.
Krämen återfuktar bra och går snabbt in i huden, vilket jag tycker är en fördel när man är på språng. Man vill inte behöva kladda ner allt omkring sig. Inte den allra bästa jag testat, men för det priset så lär jag med all säkerthet köpa den igen!

Tänkte framför allt tipsa om att denna var på 50% men när jag skulle länka den, så såg jag att rean måste precis ha avslutats. Så typiskt! Ordinarie pris är 50 kr för 30 ml och finns på deras hemsida samt i butikerna.

Likes

Comments

Likes

Comments

Min allra bästa vän / och såklart vårt nyaste tillskott i familjen; Felicia. We like u. Fick turen att dela rum med dessa töserna!

Wow, vilken helg jag haft! Nu är äntligen första gången jag hunnit sätta mig ner sedan i fredagskväll. I lördags åkte jag och Mitch ner till Malmö för bowling och god mat. Givetvis vann jag bowlingen. Nästan i alla fall, jag förtjänade åtminstone att vinna men han hade bara tur... Blev tidigt i säng för på söndagmorgon gick bussen upp till Jönköping. Årsfest med Cherry, vilket var så himla trevligt. Umgicks med alla mina favoritpersoner + övriga kollegor och bara njöt. Vann dessutom pris för "årets prestation" vilket var trevligt. Kul att ens arbete uppskattas!
Halvt döda dagen därpå tog vi bussen hem mot Skåne igen och landade i en nystädad lägenhet och mat i ugnen runt 19 på kvällen. Hur gulligt? Men död som jag var, så hade jag somnat gott redan vid 20-tiden haha.
Så idag har jag jobbat lite grann bara och sedan spenderat kvällen med min Cherry fam, som om vi inte fått nog av varandra efter helgen hehe. Åh vad jag är glad att jag har er.

Cherry fam, vad skulle jag gjort utan er?

Likes

Comments

Pustar ut efter en jobbig vecka medan jag springer fram och tillbaka till tvättstugan. Suck, hatar verkligen att tvätta men mitt badrum är för litet för att få plats med en tvättmaskin. På tal om det, är ni sugna på att faktiskt se lite bilder på hur jag bor?
Så kvällen spenderas med tvätt kombinerat med städ och att göra lite nytta. Har lite mail att svara på, bilder att sortera och redigera, lägga upp en budget för nästa månad - som jag faktiskt ska hålla!! Har överstigit min planerade budget med ca 10 000 kronor varje månad nu, på onödigt skit. Så nu ska jag verkligen hålla mig mig så lågt som möjligt och börja spara igen. Alla sparpengar gick ju till lägenheten, så där är inte mycket kvar. Vilket såklart är ganska förståeligt och sparpengarna var ju faktiskt menat till lägenheten men känns ändå tråkigt att inte se den summan ligga på sparkontona när man loggar in haha.
Imorgon har jag bara en kund sen ska jag faktiskt iväg och fixa mina egna fransar. ÄNTLIGEN. Har varit utan fransar sedan i somras och saknar verkligen det. Ja, på tal om att spara pengar..... MEN jag tycker det är värt det haha!

Likes

Comments