Header


Min fina Anna<>

Idag är det fotbollsturnering för alla ekonomiklasser, så nu sitter jag på bussen till Skogshyddan för att heja min ägiga klass hela vägen till vinst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Niorna hade bal idag, så var tvungen att gå dit och ta lite bilder på dom. ÅÅååå dom är så fina<3333 all="" grown="" up="">

Likes

Comments

 
Jag rekommenderar verkligen er ALLA att komma på vår årliga cancergala! Vi har så mycket duktiga artister som ska uppträda, det kommer bli både skratt och tårar. En känslofylld och underbar kväll där pengarna vi får in går till cancerforskning. Dessutom kommer vi att ha lotteri där du har chansen att vinna fina priser! Hoppas verkligen att alla som läser bloggen tar sig dit! Är det något ni undrar över så kan ni skriva till mig på facebook eller här i kommentarsfältet! KRAM! 

Likes

CommentsIdag är en så. Där dag då jag bara taggar inför allt kul dom ska hända kommande månad. Karneval med bästa klassen, midsommar, Bråvalla, Gotland och gala. Taggelitagg!!!!!

Likes

Comments

 
Alla ni som läser min blogg borde gå in HÄR för att se Petra Collins absolut as-ägiga portfolio, där bland annat hennes session "teenage gaze" finns. Åhhhhhh vad hennes bilder är bra. KOLLA!!

Likes

CommentsHittade dessa fina i garderoben. Ett par vagabond gladiator sandaler som min mamma hade på sitt bröllop en dag för länge sedan. Dessa ska få pryda mina fötter mycket i sommar.

Likes

Comments

Igår firades Rickard med massa alkohol och massa vänner. Tog premiärdopp och kramades jättemycket med alla mina finisar. Tappade även bort min kjol lol.

Likes

Comments


Har haft lockigt hår och känt mig snygg idag. Älskar såna dagar. Har även vart på konsert i Skövde och applåderat urduktiga vänner<3333 samt="" hunnit="" med="" lite="" planering="" av="" kommande="" månad.="">

Likes

Comments