Header

Är man bakfull och hur trött som helst fungerar vattenmelon perfekt som lunch. Idag ska jag bara smälta i solen och se färdigt game of thrones. Ta hand om er.xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk vad man kan göra med lite hobbyfärg och en gammal lampskärm!

Likes

Comments

Livet är att kunna ställa undan sminkväskan och endast behöva förlita sig på en ögonbrynspenna. Älskar att sommar verkligen är som en mirakelkur för min hy.

Likes

Comments

Snapshots från de senaste dagarna.
Fina, goa Kajsa fyllde 18 i måndags och det firade vi med grillfest. Att gott käk, bra vänner och fint väder kan göra en kväll så himla bra ändå? 04 kom jag och Jennie hem och fullkomligt däckade i sängen.

På morgonen var det så skönt på Jennies uteplats så vi tog frullen där ute. Otroligt degiga som vi var spenderade vi hela dagen med kubb och solning. På kvällen mötte jag upp Anna på hamnkrogen där vi åt burgare och snackade av oss.
Sista stoppet var i Kiras nya lägenhet för att hälsa på och nu ligger jag i sängen, hur trött som helst. Imorgon väntas sämre väder och jobb, wiho.

Likes

Comments

Dör lyxdöden. Att få äta gofrukost i solen på balkongen är verkligen livet. Gott!!!

Likes

Comments

I fredags fick jag ta en paus från jobbet för att rusa ner till Karlsholme och krama om min syster som tog studenten. Hon är den starkaste, roligaste, modigaste, vackraste och bästa människa jag vet och jag är så otroligt stolt över henne!

Jag ligger fortfarande i sängen och är dötrött efter att ha jobbat hela veckan. Som belöning har jag precis klickat hem några plagg från Nellys rea. Ni får se vad det är när jag får hem det!xx

Likes

Comments

Klänning från gina tricot, kofta från vila, solglasögon från beyond retro

Nu åker jag till skolan för sista gången på hela sommaren. Hur sjukt skönt är det inte med sommarlov?xx

Likes

Comments

Klänning-Primark, Skor-Second hand

Igår fick jag äntligen premiäranvända min fina klänning som jag köpte när jag och William var i London i vintras. Toppenväder och toppenvänner bidrog till en jättemysig kväll.

Likes

Comments

Det här vädret gör mig lycklig!
Idag har jag gjort mitt allra sista matteprov, kan inte beskriva hur skönt det känns. Största delen av skoldagen har bestått av betygsamtal i olika ämnen, inget speciellt ansträngande alltså. Skönt!

Nu ligger jag på balkongen som vi äntligen har renoverat klart. Jag känner att jag kommer spendera många timmar här i sommar, det är så mysigt. Jag ska skriva min sista inlämning medan jag väntar på Kira. Ikväll är det beach party och jag hoppas att det blir en rolig kväll!xx

Likes

Comments