Hallåhallå! Jag har ju helt och hållet glömt att säga att jag skaffat ny blogg! Nu mera hittar ni mig på http://linneajaderberg.devote.se!

Uppdaterar varje dag ;) puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Filmade denna igår (13/6) men den laddades upp under natten så den var klar nu :)


Likes

Comments

Jag kommer lägga ut mina youtube videos här på min blogg för det är lättast att länka den liksom. 


Likes

Comments
Hallå!

Detta kommer bli ett blandat inlägg så ni vet! :)
Men tänkte berätta lite kort om vad som kommer ske de sista dagarna innan vi slutar och får sommarlov. 
På tisdag ska vi tydligen paddla med 3orna på BF, hade jag ingen aning om har typ paddlat högst 2-3 gånger kanske? Kommer iaf ha bikini med typ tröja osv över på mig och jag kommer lämna mobilen på land.. Kanske till och med lämnar den hemma? ;)

Sedan så har vi och 3orna LSS dag på torsdag. Vill inte berätta för mycket om det men det är iaf en dag för typ förstånds handikappade osv. Då ska vi vara uppe i Edsken och göra lekar och pyssel osv. Hoppas vi får fint väder, skulle ju vara tråkigt om det spöregna och hade sig. 

Och så 6-8 juni är det Bessemerfesten och dit måste man såklart gå! Måste bara hitta någon att gå med..
Sen 11 juni så åker vi till STOCKHOLM!! Så himla taggad! :D Vi ska åka sgs bussen dit, väl på plats så ska vi till något museum eller vart vi skulle. Sen skulle vi få gå lite på stan och sedan avslutar vi med att gå på(till?) grönan! 

Sedan ska vi få byta grupprum IGEN. Det blir vårat 4:e på 2 år?! Och att vi dessutom byter så vi hamnar i samma hus som NASA... (natur och sam) BF ska ju vara där det ligger :( Aja, bara att kämpa vidare broes! Okej nu var jag wanna be pewdiepie men då är jag en wanna be ;)

Nu har jag inte mycket mer att skriva, förutom att jag har lite panik över att jag inte har fixat sommarjobb ännu.. JAG vet att det nästan är försent att hitta något nu, men jag har faktiskt ett. Ska hoppa in och vicka när det behövs på dagiset jag praoa på. Så vi får hoppas på att de behöver någon ofta! ;)

Där fick ni ett blandat och ganska långt inlägg, ett under om någon ens läste hela men YOLO. Nej, töntigt med sådana ord.. Därför det är roligt att använda dom ;) Är en äkta tönt <3

PUSS! 

Likes

Comments

Denna video får min verkligen att le, så himla fin!


Likes

Comments

Hallå! Ska snart sova men tänkte berätta varför jag var till högtomta idag. Vi 2or som går på BHS har fått välja vad vi velat göra, några saker var att gymma, spela olika bollsporter, golf och så aerostep som Silje och jag valt. På aerostep så har vi alltså möjligheten att vara med på 6-8 lektioner eller vad man säger och vi har hittills provat på zumba toning och functional moves. Zumban var faktiskt rätt svår, speciellt om man inte har rörliga höfter.. Det vi var på idag var roligt men extremt jobbigt. Men känns skönt nu efteråt!

Nu ska jag sova, helt slut! Puss!Likes

Comments

Hallå! Sitter just nu hemma hos hjärtat och väntar på att jag ska börja gå mot högtomta. Ska dit på något med moves, kommer inte ihåg vad det hette mer x) som ni märkt så har ett inlägg ploppat upp här idag oxå, videon var förfrågad så självklart gjorde jag en!

Försöker att skriva mer sen, puss så länge!

Likes

Comments