Okej så mitt största problem just nu är min allergi men jag tar det bara lite snabbt. Jag har stannat hemma två dagar från skolan för att min ögon har varit helt svullna. Idag åkte vi till doktorn och när han såg mig sa han ohh wow. Lol då vet man att det är illa, jag fick en spruta och sen nya mediciner. Om du vet att du är allergisk flytta inte till Texas är ett tips.

Det andra som dom flesta tänker på just nu är prom. Jag trodde det skulle bli enkelt att hitta en prom dress men det var det inte. Många spenderar så sjukt mycket pengar på klänningen 7500kr är inte ovanligt att lägga på den och sen är det hår, naglar och makeup också. Sen har man ju sätt i filmer att det är så drömigt att bli frågad till prom och så kan det faktist vara. Om man är i ett förhållande så göra vissa jätte söta prom posals, jag visar en bild på en från min skola här nedanför. Men sen förstår jag också Sveriges perspektiv av att det är stressful och ledsamt för folk som inte blir frågande eller vågar fråga. Min åsikt är ändå att det är kul och det är många som går i friend groups. To be honest så är prom all about förberedelserna, bilderna och efterfesten och inte själva prom. Många jag pratat med säger att det är som ett disco när man var liten och därför är inte det själva höjdpunkten.

Idag är det sista dagen på en av de six weeks. Hela året är uppdelat perioder av 6 veckor som man får betyg i varje ämne i. Nästa vecka är de sista 6 veckorna vilket är helt sjukt. Imorgon är det också bara 1 vecka till mina föräldrar kommer. Det ska bli jätte kul att visa allt här highschool, området, the Stockyards (typical Texas) och sen också att se nya saker med dem. För att när dom kommer gör vi också mer turistiga saker.

Nästa vecka fyller jag också 18 och jag har inte riktigt tänkt så mycket på det. Här är det en ålder som inte gör nån riktig skillnad för mig. Min familj är här då så vi kommer troligtvis äta middag och göra nått kul. Sen någon vecka efter så vill jag fira med kompisar på en restaurang. Stora skillnaden blir väl i Sverige och jag längtar efter sommaren med mina bästa vänner!

Äntligen en uppdatering igen, Louise påminde mig om att jag vill ha bloggen att titta tillbaka på i efterhand så ska försöka bli bättre:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej
Första bilderna är från en jogging runda runt en liten damm här i området. De andra var från förra helgen då vi firade att vi ändå har 2 månader kvar med varandra. Det börjar komma till den punkten att när vi är med varandra så kommer jag att tänka på att vi ska skiljas åt vilket gör det deppigt. Men vi får göra det bästa av den sista tiden. Jag och Dimphy är roomates nu också vilket är awesome. Under kvällen åkte vi till cheesecake factory där jag lyckades beställa sjukt starka chicken wings fy. Efteråt såg vi The Boss som va så rolig, rekommenderar!

Idag åkte vi in till the grapevine mall för att leta prom dresses. Men istället gick vi runt i alla vanliga affärer och det var så mycket rea. Hade svårt att inte köpa nått men vill vänta till min familj kommer om två veckor. Resten av kvällen var vi hemma och tog en springrunda. Imorgon har Genna min v syrra sitt kalas på Urban air. Jag är så taggad för då kan jag köra gympa igen :))

Godnatt puss och kram

Likes

Comments

Det börjar bli varmt nu, helgen var underbar med ca 25 grader. Vi hade vatten kring och jag hoppade till och med i poolen. I och för sig var det 18 grader vilket inte är så farligt om jag jämför med Sveriges kalla vatten. Solen funkar extremt bra och jag bränner mig lätt här så förhoppningsvis får jag lite försprång på alla där hemma. Dimphy bor hos mig just nu vilket är jätte kul som att ha sleepovers varje dag. Min vardag är skola då jag knappt gör någonting, allt börjar ändå lida mot sitt slut trots att det är två månader kvar. Efter skolan blir det Crossfit som faktiskt är väldigt kul. Vi är så få och samma människor som går så man blir pepp av varandra och av att se alla kämpa så mycket. Kommer sakna det och smidigheten att gå direkt efter skolan bara två minuter bort. Dimphy är standard kund hos starbucks, dom har till och med lärt sig hennes riktiga namn och inte hennes fake namn Ashley som är till för att starbucks baristan inte ska behöva fråga hundra gånger över hur Dimphy stavas. I vilket fall som helst så har jag gått dit några ggr också och jag upptäckte precis Strawberry Acai, ni måste prova den. Speciellt nu till sommaren, det är typ kallt te fast smakar som Strawberry lemonad.
Kan verkligen inte förstå att min familj kommer denna månad. Så sjukt var tog alla månader vägen, hur kan jag ha klarat det här? Man klarar så mycket mer än vad man tror.
En vecka som ändå kändes lång blev till åtta månader!

Nu vet ni i alla fall att jag lever,
Puss och kram

Likes

Comments

Nu har jag börjat tänka på hur det kommer bli när jag kommer hem. Det är ju egentligen ingen idé att tänka på för jag vet ju inte förens det kommer. Men som med mycket annat så oroar jag mig ändå. Först och främst måste jag säga att jag längtar så mycket och är super taggad. Har ju saknat min familj, släkt och vänner så mycket! Dom är de allra viktigaste för mig.
Tillsammans med all längtan kommer också alla frågor. Hur kommer det kännas att vara hemma igen? Hur mycket kommer jag sakna året? Hur kommer min nya klass vara? Kommer jag få en chock över att faktiskt behöva bry mig och plugga igen? osv
Nu när jag skriver det känns det ju ändå som att jag bara får ta det som det kommer, precis som jag behövde göra innan jag åkte hit. Men med Sverige känns det som att allt räknas, allt står mer på spel. Mottot för det här året har varit mer "äsch jag ska ju ändå hem om ett år" ungefär.
Nu ska jag ta vara på sista tiden och försöka att låta alla tankar om hemma vara. Jag och Dimphy har gjort en bucket list så vi kommer nog vara upptagna tills vi kommer hem:)

Visste inte hur mycket jag skulle sakna lille Chivi<33

Likes

Comments

Sista dagen åkte killarna i familjen och spelade golf mesans jag, v mamma Erin och Gennavive åkte in till The strip. The strip är huvudgatan i Las Vegas tror jag man kan säga. Det är där alla hotell och casinon är. Vi gick runt där och kolla i affärer och åt glass. Det var en skön dag och jag visste verkligen inte hur fint det var. På kvällen åkte vi in igen jag och Erin så jag skulle få se hur det såg ut på kvällen. Älskade Las Vegas för det var så levande med alla ljus och alla människor. Vi gick och kolla på den kända fontänen som har en jätte fin show och sen lät Erin mig prova spela på The Wheel of fortune. Haha planen var att jag skulle säga Louises födelsedag plus ett år och säga att jag glömt mitt ID. Lol vi hann bara spela i ca 30 sekunder ändå innan vi redan förlorat 60 dollar så där tog det roliga slut.
Som sammanfattning så var resan kul och jag skulle vilja åka tillbaka när jag är 21 så man går hela upplevelsen.

Likes

Comments

Dag #1
Hej hej för en vecka sen fick jag äntligen spring break. Så efterlängtat för även om jag inte behöver plugga nästan alls saknas fortfarande friheten. Min värd pappas bror bor i Las Vegas med sin fru och två 8 månaders tvillingar. Min värd pappa är pilot så vi åkte på standby. Det blev en lång dag när vi gick upp kl tre och sen åkte från Dallas, mellanlandade och sen kom till LV. Vi spenderade eftermiddagen på en festival för St Patrick's day. Jag fick sån stor nära döden upplevelse när jag åkte The ring of fire. Man åkte runt i en cirkel och sen stannade man upp och ner och jag ville dö. Samtidigt som jag ju inte ville det haha. Jag har också blivit en sån människa som har jeans i typ 25 graders värme, vad hände? Jag brukar ju alltid kolla på sånna människor och tänka hur svettas du inte?
Dag #2
Vi tog sovmorgon och sen åkte vi in till ett av hotellen som deras släktingar jobbade på. Brorn och frun var väldigt framgångsrika inom nattlivet. Deras jobb var i princip att hänga med personer som Avicii, Martin Garixx, Steve Angelo osv. Jag var ju definitivt starstrucked och det var najs att ha VIP överallt.
Dagen bestod av att kolla på delfiner, tigrar och lejon (vilket jag har lite svårt med eftersom det inte är vad dom är till för), pool häng och sen bara umgås hemma på kvällen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Victoria hade ett gig på restaurangen House of Blues i fredags. Jag åkte med deras familj och hon var jätte duktig. Det var en cool resturang också som också är ett konsert ställe så på undervåning hade nån konsert samtidigt.

Likes

Comments

Det är najs att bo gångavstånd från starbucks. Där sitter jag och Dimphy och pratar om utbyteslivet, Dimphy har varit där för ofta så managern känner henne haha.

Likes

Comments

I lördags gick jag som vanligt på yoga med Dani och Bronwyn. Det var bikram yoga utan värmen vilket inte är min favorit för det är så stressigt. Inte yogan man tänker som man slappnar av i utan ansträngande. Men jag gillar i alla fall vår tradition så det va mysigt! Efter yogan blev det jamba Juice, älskar det!!
Senare fick jag och Dimphy skjuts till the Galleria vilket är den största gallerian i Dallas tror jag. Det var sjukt najs, alla affärer som man vill ha fanns där vilket gjorde det lite overwhelming också. Vi hann inte med mer än en våning och det fanns tre tror jag och varje affärer var också så bra med största utbudet. Trodde seriöst att jag skulle va sore dagen efter eftersom jag bar så mycket plagg innan jag gick till provrummet.
Efter att ha gått runt där i 5 timmar tror jag tog vi äntligen paus för lite Donken och strax efter blev vi upphämtade. Vi va dedicated shoppers!

Likes

Comments