Header

Hejhej!

Vaknade med migrän idag, kul...not. Så det blir nog i min säng jag tillbringar mest tid idag. Får hoppas att den går över snart! Ligger i alla fall och kollar på the fosters, säsong 3 har ju kommit ut! Då måste man juu kolla. Så sjukt bra serie rekommenderar verkligen att se den!

Ska sen försöka kravla mig upp ur sängen och åka till stallet. Om migränen har släppt så tänkte jag rida lite, så vi får hoppas att den släpper snart. Man blir ju så jäkla seg när man har migrän orkar nästan inte göra någonting..:/

Jag har även märkt att jag måste försöka uppdatera lite oftare på bloggen, måste bli bättre på det!;) Så jag får klura lite på inlägg som skulle vara intressanta att läsa om. Har ni några förslag så får ni jättegärna kommentera det!:)

Men nu ska jag fortsätta kolla på the fosters, så hörs vi senare! Kraaaam<3

Bjuder på denna bild, för det är typ såhär jag känner mig just nu! :')

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaha då var de måndag igen! Rätt så skön dag ändå. Började med att gå till skolan som vanligt och sen vidare till stallet. Man blir ju så glad när man kommer till stallet då Fleur eller Flingan som hon då kallas för står och gnäggar, så gullig haha:'). Hennes man hade växt ganska mycket och var lite ojämn så vi klippte till den lite, vi jämnade även till pannluggen litegrann, hon blev en helt annan ponny. Hon ser så busig ut med den där spikraka luggen haha.

Efter jag hade fixat klart Flingan så blev det en lite barbackatur i ridhuset där jag bara skritta och trava av henne lite.Hon skötte sig fiiiint! Sen fixade jag bara klart lite i stallet och putsade lite träns.

Så nu ska jag bara hem och äta, ta en dusch och typ lägga mig och kolla på någon serie, haha så typiskt mig. Är så beroende av serier, man blir ju så låst när man väl ha börjat kolla.;)

Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag! Kraaaam<3

Likes

Comments

Som första inlägg tänkte jag berätta lite om min ponny! Hon heter Frydenhøjs Fleur och är ett D-ponny sto på 10 år. Suuupersnäll ponny men med mycket krut i;). Hon har även 75% arabiskt fullblod i sig då hennes pappa är 100 % och hennes mamma har också lite arab i sig.

Det var i alla fall lite om Fleur! Det kommer ju såklart komma fler och längre inlägg, så det här var bara en kortiiis ;). Men det är i alla fall i stallet jag tillbringar mest tid, så därför kommer min blogg handla mycket om stallet men även om hur det är i min vardag så som skola, kompisar osv. Men jag hoppas att ni kommer att följa min blogg så hörs vi!

Likes

Comments