Hej! Nu har jag legat på latsidan några dagar, men jag har vart borta och helt enkelt varken haft tid eller ork att blogga.

Igår red jag ut på Polly och det gick så sjukt bra! Nu börjar hon lyssna på mig, inte dra iväg i 180 i galoppen som hon brukat utan lyssnade verkligen både fram och tillbaka. Hyfsat väder var det också, även fast det var sjukt lerigt. När jag kom tillbaka till stallet så var Matilda där och hade redan fixat allt i stallet! Stod och pratade lite med henne under tiden jag fixade med Pollys saker, så mysig tjej verkligen. ❤️

Just nu så sitter jag i källaren och försöker skriva lite musik, bra går det inte iallafall men jag försöker! Hoppas på att få världens inspiration typ nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Här kommer lite bilder som Anneli tog i Måndags! Igorera gärna mitt ansikte på samtliga bilder, haha...

Likes

Comments

Åh, jag är verkligen i sleepymode idag. Skolan var ganska chill idag men jag tror det är just det som gjort mig ännu tröttare konstigt nog! Om någon timma ska jag iväg till barnen på ridskolan, ingen teori längre utan jag ska bara hjälpa dom ifall det behövs.

Igår var Anneli med till stallet och fotade mig och Polly så lite bilder på oss lär dyka upp ikväll!

Likes

Comments

Tidigare ikväll möblerade jag om på mitt rum, eller ja jag flyttade bara skrivbordet några meter men jag tycker det räknas! Nu har jag det inne i hörnet istället för framför fönstret vilket jag tyckte blev mycket bättre. Nyss fick jag ett ryck och städade av skrivbordet dessutom... Har jag flowet uppe tills imorgon kanske jag tar tag i garderoberna för en gångs skull!

Likes

Comments

Hej! Förlåt för att jag inte bloggade varken igår eller i förrgår men jag var så trött båda dagarna efter att ha åkt slalom så jag orkade inte blogga för att vara ärlig.

Dagen har i all ära spenderas med Hugo på stan. Gjorde några bra och några mindre bra inköp vilket resulterade i att jag nu har bokstavligt talat noll kronor på mitt konto.

Det jag köpte var en concealer från maybellines fit me serie som jag haft förut och tyckt var helt okej, köpte den för reapris. Sedan köpte jag ett puder, även det från maybelline men deras "matte maker" som jag aldrig testat innan men som verkade bra när jag testade det lite i eftermiddags. Sista köpet jag gjorde var ett matt topplack från viva la diva, kostade femtio kronor så jag hade inga förväntningar på det men nej... Det var verkligen inte bra, satt inte kvar på naglarna och förstörde hela nagellacket. Ångrar att jag köpte det men vad ska man göra nu i efterhand?

Vi gick även på espresso house, underbart gott men fy så dyrt..! Jag skulle tippa på att ca 75% av min månadspeng varje månad går direkt till dom.

Likes

Comments

Hej!

Nu sitter jag i stugan i Ottsjö, vi har precis kommit hit och satt igång elementen. Vi ska sova här inatt och sedan åka slalom med mina kusiner i Trillevallen imorgon, roligt ska det bli då jag aldrig åkt där förut.

Snart ska vi grilla hamburgare och äta till middag. Förhoppningsvis får vi även till någon värme här då jag sitter i jacka just nu, lika kallt inne som ute. Jag får hoppas att det inte är lika kallt inatt, då dör jag nog..!

Hela stugan är verkligen gammaldags, men det är ju lite mysigt!

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår bloggade jag inte som ni förmodligen märkte, men jag var så trött när jag kom hem att jag faktiskt inte orkade. Vi var ju som sagt iväg till Bydalen och åkte slalom, Hugo var också med vilket var superkul. Vädret var dessvärre superdåligt, blåste till och från hela dagen och solen tittade nog inte fram en enda gång. Det var även extremt mycket folk i backen så i Bydalen var kön superlång medans det nästan inte var något folk alls i drommen när vi åkte dit. På eftermiddagen åkte vi bort till fjällhalsen och fikade, mycket folk även där men mysigt och gott fika.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, skönt med en oplanerad dag!

Likes

Comments

Alltså what?? Detta var priset jag fick för att jag vann trekampen!! En elgitarr som pappa gjort nästan helt själv av de bästa delarna man kan hitta..! Det är inte en äkta Gibson, men vad gör det!?

Detta var så otippat, var beredd på en godispåse eller något i den stilen!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag vart med familjen vid sjön och åkt skoter, väldigt kul var det faktiskt. Vi hade med oss snowracern och tolkade bakom vilket gick förvånansvärt bra, jag ramlade inte av någonting.

Pappa fick sedan för sig att jag mamma och Elias skulle ha trekamp som han dömde, ett hemligt pris utlovades även till vinnaren.

Första grenen var att bygga det högsta tornet av snö som vi skopade upp och formade med en mugg på en minut, inte så lätt att förklara men där vann jag två av tre ronder. Andra grenen var längdhopp i snön som jag också vann och sista grenen var den som kunde höra den största snöbollen. Den sistnämnda vann jag dock inte, men det blev ändå jag som vann hela trekampen och uppenbarligen ska få någon form av pris.

Imorgon ska jag och Hugo åka skidor i Bydalen tillsammans med min familj, superkul ska det bli!

Likes

Comments

Hej! Detta inlägget var menat att komma ut igår men hann verkligen inte blogga då...

Jag var och red Polly igår eftermiddag. Efter skolan hade jag ett franskaprov som jag missat vilket inte alls gick bra så jag var inte på topphumör när jag åkte till stallet. När jag väl kom dit så var Maja som rider Penny där så jag red ut en sväng med henne vilket gjorde mig på bättre humör! Det fick bli en ganska lugn tur då Polly haft lite feber tidigare i veckan. Lite mer info om Polly kommer nog någon gång nästa vecka!

Så extremt söt!

Likes

Comments