I helgen var jag i Stockholm med mamma. Det var en så fin helg. Vi strosade längs gatorna och gick in i en butik då och då. Insöp storstadsluften och åt gott. På söndagen var vi på Fotografiska och såg på utställningarna där, blir så inspirerad av att se på konst. Önskar att jag också vågade satsa och prova på min kreativa sida.

Vi bodde på Scandic Haymarket som var ett så fint hotell som är tjugotals-inspirerat, allt var rosa och guldigt, precis vad jag älskar. Nu är jag tillbaka i skolan igen, sitter faktiskt i skolbänken i detta nu men orkar inte lyssna på prat om vetenskapsteorier, reliabilitet och validitet. Vill bara ta min examen och gå vidare till nästa steg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har börjat året väldigt lungt. Det här året ska jag verkligen satsa på mig själv vilket betyder att jag inte ska stressa upp mig för småsaker (helst inte stressa upp mig alls), låta saker bli som de blir, göra saker som får mig att må bra och inte pressa mig själv för mycket. Jag måste börja lita på mig själv och lita på att allt löser sig. Man vet aldrig hur livet ter sig och jag vill försöka må så bra som jag bara kan rent psykiskt.


Allt löser sig.

Med detta sagt slänger jag in några bilder från sistone, som har fått mig att må bra.

Ny grön fin tröja som jag köpte på rean för 100 kronor och helt fantastiska blommor som stod på bordet i nästan en vecka <3

Har gosat med både människobebisar och hundbebisar, vilket har gjort mig otroligt lugn. I lördags var det helt underbart väder så jag och min syster tog en jätteskön promenad vid havet, tankade massa D-vitamin och energi.

Likes

Comments

Sedan sist har jag hunnit få 10.000 mentala breakdowns på grund av skolan, praktik och annat i livet, men nu börjar psyket ordna upp sig. Förra veckan åkte jag på en retreat med programmet i skolan till Åre. Åkte i backarna på dagarna, gick på afterski och klubbade på kvällarna. Var ute 8 timmar om dagen vilken resulterade i lungor fyllda med alpluft, vilket var otroligt välbehövligt. Sen vet jag inte om bakismaten och bakfyllorna kompenserade upp den härliga luften, antagligen...

Hade i alla fall en otroligt bra vecka, känner mig ändå liiite laddad inför skolan nu. Sista terminen. PLEASE HELP?!

Likes

Comments

Shit vad stressig vardagen är nu. Det var längesen mitt liv var så intensivt. Jag dricker minst fyra koppar kaffe om dagen och somnar vid niotiden på kvällen. Är jag inte på praktiken så pluggar jag eller jobbar, noll fritid ungefär. Jag är stressad på andra vis också, framtiden. När kommer man sluta stressa över den egentligen? Det känns som att jag har stressad över denna förbannade framtid sedan jag fyllde 14.

Nu ska jag boka klipptid.

Vill egentligen bara bort nu över några dagar. Tänka på annat, inga krav eller måsten.

Likes

Comments

Har världens bästa kompisar. Hej förresten! Har bloggat för lite för att jag har haft för lite tid helt enkelt, eller jag har bortprioriterat saker som inte är prioriterade i livet för ögonblicket.

Fick i alla fall en av de bästa födelsedagspresenterna i livet, en Göteborgs get-away med damerna i mitt liv. Blev totalt överraskad. Dansade i bara underkläder i en asflott våning som mina kompisar fixat, åt århundradets godaste pasta på en italiensk restaurang där det kändes som att all personal var släkt och bara hade the time of my life. TACK.


SMACK I LOVE YOU.

Likes

Comments

Äntligen fredag. Igår lagade jag och jobbet mat på ett supermysigt ställe ute på landet. Vi gjorde vietnamesiska vårrullar, thaisoppa, lasagne och bröd. Vi dukade fint i en lada och åt åt åt. Pratade också såklart.
Känns så bra att ha ett extrajobb utöver studierna, man får lite perspektiv på saker och ting och huvudet kan koppla bort plugget för en stund. Att man har så himla bra jobbarkompisar gör ju det hela ännu bättre.

Likes

Comments

Jag vill ha nya promenadstråk och lunchställen jag aldrig ätit på innan, nya människor som jag får lära känna och lära mig av. Jag vill bort men jag vill ändå vara kvar. Jag vill skratta i en lite för hård soffa med människor jag känt nästan hela livet, jag vill kunna gå in på ett lunchställe där jag glatt småpratar med personalen för vi känner ju nästan varandra vid det här laget. Jag vill jogga min vanliga runda vid havet, där jag vet exakt på stället när jag har sprungit fem kilometer.


Jag vill bort men jag vill ändå vara kvar.

Likes

Comments

En onsdag i slutet på oktober. Snart november. Snart min födelsedag, advent, jul.

Snart varma koppar kaffe, frusna fingertoppar, mina händer under din jacka nära ditt varma bultande bröst.

Likes

Comments

Särskilt nu på hösten så älskar jag att lyssna på poddar. En podd är ett exceptionellt sällskap när jag åker till och från skolan, går på promenad, lagar mat, städar eller tvättar.

Jag har försökt att lyssna på ljudböcker men jag faller nästan alltid tillbaka till att lyssna på poddar istället då ett avsnitt är allt från 30 till 60 minuter vilket är lagom när man håller på med hushållssysslor eller går en powerwalk.

Jag har lyssnar på många många poddar genom åren, men dessa poddar har jag fastnat för och faller alltid tillbaka till:

🎧 Alex och Sigges podcast

🎧 Skäringer och Mannheimer

🎧 Fredagspodden

🎧 Relationspodden

🎧 Therese och Zäta

🎧 Spöktimmen

🎧 Creepypodden

Likes

Comments

Klänning: Vero Moda. Kappa: Mango 

Haft en väldigt intensiv helg, rolig också. Jobbade på lördagen från sex till halv två, sedan skyndade jag mig hem för att hinna se lite representabel ut inför min min tjejkompis dop för hennes lille Walter. Så himla fint var det. Efter det vin och drinkar med några tjejer från klassen. Igår låg jag dock utslagen på soffan hela dagen, gjorde ansiktsmask och åt kräftpasta. Så värt dock för hade den roligaste kvällen på länge ute på klubben, det händer inte så ofta.

Likes

Comments