Vi som bloggar

Saker och ting går inte alltid som man vill och man mår inte alltid 100% bra. Jag själv är en person som gärna inte lastar andra med mina problem eller vill prata om det. Jag är även en person som tvivlar på mig själv och litar mer på andra, jag har aldrig rätt i en diskussion utan det är alltid jag som har fel, enligt mig själv. Jag är själv medveten om att det är fel men det är svårt för mig själv att inse det i stunden.

Jag ser alltid andra personer före mig själv och är så fokuserad på att andra ska må bra och ha det bra så jag ofta glömmer mig själv. Hade jag hört någon annan säga samma sak hade jag inte kunnat låta bli att bry mig och prata med personen, men varför är det så svårt mot sig själv?

Men när det är så svårt att glömma sig själv är det inte hur underbart som helst att ha vänner som stöttar en? Är så fruktansvärt glad och tacksam för att jag har så fina vänner som alltid stöttar varandra. Och att ha en blogg, som är som min egen dagbok där jag själv bestämmer vad jag ska skriva och berätta om är det bästa jag vet.

♡♡♡

Min förra blogg jag hade var en så stor del av mitt liv, och där hade jag vänner som jag lärt känna just pga bloggen. De bloggade, jag bloggade, vi delade intresse. Älskar att följa andra bloggare på instagram/snapchat osv just pga att vi delar intresse och det gör mig så sjukt glad att se. Jag följer hellre en bloggares vardag än en person med helt andra intressen som inte intresserar mig ett dugg.

Vi hade en grupp tillsammans jag och några tjejer där vi skickade saker och pratade och bara pushade varandra och spred massa positivt. Saknar lite det där och att lära känna så många nya! Så är det någon som känner lika så får ni jättegärna följa mig på instagram/snapchat, eller bara kommentera era instagrams osv.

Snap linnea_hedberg

Instagram: linneahedberx

Kram Linnea

Gillar