Shopgun

I samarbete med Shopgun.com

Detta var verkligen en sån där "aha men gud vad bra!" upplevelse när jag fick höra om shopgun. Jag älskar verkligen att få hem reklamblad och liknande. Tillskillnad från andras dörrar där det nästan alltid står "ingen reklam tack" står det på våran "reklam tack!". Jag älskar att shoppa (helst billigt) och jag älskar att få kolla bland bra erbjudanden och bli inspirerad.

Många gånger när man hittar något man verkligen vill ha så kollar man ju upp vart det är billigast, finns det någon just nu som har den på något bra erbjudande? Man googlar och letar men många gånger missar man ställen som kanske har kampanjer osv. Därför fastnade jag lite extra för just detta. ShopGun är en app/hemsida där man kan söka och prenumerera på butiker och produkter och se deras reklamblad och erbjudanden online. Hur smart och framförallt hur smidigt?

Detta är även ett mycket bättre alternativ för miljön, för visste ni att svenska hushåll idag tar emot i genomsnitt 50 kg pappersreklam varje år? Och nästan alla idag har ju en telefon med möjlighet att ladda ner appar och att då istället kunna prenumerera på de reklamblad man vill ha och få en notis varje gång det kommer ett nytt är ju både smidigare och bättre för miljon. Win win där!

Tänkte visa er lite hur det går till. Jag älskar ju att tvätta (haha) men något som är otroligt tråkigt att lägga pengar på är ju faktiskt tvättmedel och det börjar bli dags för det igen nu. Så med hjälp av ShopGun kan jag ta reda på vilka tvättmedel som är på kampanj just nu och vart någonstans.

Sen kan man ju som jag nämnde tidigare prenumerera på de reklamblad man vill få notis om varje gång det kommer ut en nytt och på varje reklamblad stå det även hur länge erbjudandena gäller.

För att ladda ner appen tryck här!

Och för att komma till hemsidan tryck här!

Kram Linnea

Gillar