Min semester

Semstern börjar lida mot sitt slut. Tyvärr. Känner mig inte alls klar med semestern och sommaren. Men innan jobbet börjar igen på måndag tänkte jag göra en liten tillbakablick på sommarens höjdpunkter.

- Det känns lite som att det hände mer i början på sommaren, haha. Eftersom jag tog grönt kort i golf i början på sommaren så blev det en del spelande. Både i Dalarna och i Östersund. Första veckan på semestern tog jag och Milva en lunch i Torsång innan vi åkte ut till Gagnef och spelade en runda. Jag är imponerad över mig själv som kan hålla humöret uppe under en runda för det går inte superbra alla gånger haha.

- Vi firade att farmor skulle fyllt 100 år i år. Vi träffades vid graven och fixade lite, åt lunch tillsammans på gammelgården. Älskar när sånna här saker dyker upp och alla kan träffas.

- Vi åkte upp till Östersund under Emils första semestervecka. Och väl där så hade vi nog något planerat varje dag. Kort summerat så hann vi med både att träffa vänner, fiska på flera ställen, åkt båt i alldeles för dåligt väder (haha), grillat, sovit över i deras stuga i Häggsjövik, spelat golf, besökt olika platser runt om i Östersund.

- Sista veckan på semestern vad vi tillbaka i Dalarna. Denna gång lite lugnare, vi fick träffa ett par vänner som precis fått bebis. Tagit första dosen vaccin, klippt Stella efter att hon haft hela skogen med sig i pälsen haha. Och försökt njuta av solen de få dagar den tittat fram.

Dalarna

Östersund

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer