Jag har alltid haft lätt att förlåta, men er kommer jag aldrig förlåta

Jag har nu fått ner 10 sidor av känslor och berättelser från den värsta tiden i mitt liv. Händelsen som satt spår i mig än idag och som jag alltid kommer bära med mig. "Brevet" jag skrivit är till psykologbesöket på torsdag då jag ska läsa upp det som en del av bearbetningen. Jag märker redan nu när jag verkligen gräver upp känslorna och händelser hur mycket starkare jag är i mig själv. Allt jag känner nu är hur fruktansvärt arg jag blir på hur människor kan bete sig såhär och ledsen över hur jag blivit behandlad.

"Jag har alltid haft lätt att förlåta, men er kommer jag aldrig förlåta" är en mening ifrån denna 10 sidor långa text. Det är faktiskt en riktigt skön mening för mig att kunna säga, att jag kan acceptera det som hänt och inte känna att jag behöver förlåta. Jag accepterar inte det som gjorts och det har satt alldeles för stora spår i mig för att jag ska kunna förlåta det.
Ett annat utdrag ur texten lyder "Jag sprang ut med mina saker i handen och skickade ett sms till pappa att han kunde hämta mig nu. Jag gick gråtandes så fort jag kunde ifrån huset. Jag ville bara dö." Det gör ont i mig att jag fått utstå sånna här saker men samtidigt känner jag mig stolt över hur jag hanterat det och hur stark jag blivit idag. Mobbning ska inte vara något att skämmas över, det är något som måste pratas mer om!

Men jag kan säga att jag är på något sätt glad att jag gått igenom detta för det har verkligen gett mig erfarenheter. Idag kan jag inte se en människa fara illa och speciellt inte barn. Mobbning har blivit ett så stort ämne för mig och idag kan jag verkligen känna hur stark jag blivit i mig själv och det är en otroligt skön känsla.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar