Hej <3

Nu var det väldigt länge sen jag bloggade och jag önska att jag hade en bra ursäkt men det har jag tyvärr inte. Jag har bara helt enkelt inte haft tid. Under tiden jag varit borta så har jag fyllt år, så nu e man 16 år. Jag har varit hos min pappa och sedan har jag hängt lite med kompisar. Men nu när lovet är slut och man kommer igång med skolan så tänkte jag komma igång med bloggandet också :) Hoppas ni har haft ett bra lov så får ni ha det så bra så länge.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej <3

idag har jag inte något speciellt planerat utan jag ska bara ner till stan en sväng för att göra att syntest så jag kan få körkortstillstånd. Sen ska jag kanske köpa ett par jeans.

Eftersom jag inte ska göra så mycket idag så bjuder jag på lite höstbilder istället :) Hoppas alla får en trevlig måndag trots det dåliga vädret <3

Likes

Comments

Hej <3

idag har det varit en väldigt mysig dag. Vaknade runt 10 och gjorde en god fräsch frukost, banan pannkaka med hallon och till dricka blev det en kopp te. Efter jag ätit upp min goda frukost gick jag en långpromenad med hunden. Lite jobbigt innan jag kom ut men när jag väl var ute så var det väldigt skönt, fint väder var det också så det var bara ett stort plus.

Lite senare på dagen hade vi en idé att vi skulle ta en sväng ner till vattnet och grilla lite, korv kanske inte var det godaste men hela grejen gjorde det bra ändå. Måste erkänna att det var väldigt mysigt men efter ett tag blev det kallt så då drog vi oss hemåt. Sedan avslutade vi dagen med att fira mig lite i förskott, så fick lite presenter sedan gick vi och la oss.

Godnatt på er<3

Likes

Comments

Hejsan! Nu tänkte jag en gång för alla försöka mig på en blogg, igen. Eftersom det här blir mitt första inlägg tänkte jag att det kunde handla lite kort om mig bara:)

Mitt namn är Linnea och jag är16 år. Bor i Stockholm. Jag går mitt första år nu på gymnasiet, inriktning Stylist. Mina intressen är skönhet, mode, smink, mat och träning. Jag kommer ägna tiden på bloggen till att skriva om just mina intressen men jag kommer även att dela med mig av min vardag. Mycket bilder kommer ni få se!!!


Likes

Comments