Hej finaste ni! Den här veckan har varit en väldigt bra vecka. Det har hänt så mycket roliga saker. jag har flyttat in i min lägenheten, träffat underbara människor, har haft massa mysdagar med mamma och det har bara varit en allmänt bra vecka. Men sen har det varit en hel del pluggande och rörigt i skolan. För nu har jag gått på gymnasiet i två veckor och jag trivs jätte bra.

Idag klockan 12 tog jag tåget till Mariestad där mamma hämta mig, och om ungefär en timme ska jag fixa nya naglar, så taggad!

Efter det ska jag bara ta det lugnt och kanske gå på en powerwalk.

Till er som också börjat ettan på gymnasiet, jag hoppas att ni trivs och att ni valde en linje som ni trivs med <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar! Nu har det gått över en vecka i skolan och jag trivs jätte bra i min klass och med mina nya klasskompisar. Vi har så kul tillsammans. Men det är mycket plugg och lite fritid. Sen träning på det. Mamma hjälper mig med det mesta och stöttar mig så allt brukar ordna sig.
Det känns som jag har börjat ett nytt kapitel i livet för allt känns bara jätte bra, men allt som hänt finns kvar i tankar men skulle inte det hänt så skulle jag inte vara den jag är idag.
Nu är jag i skolan och mamma är hemma i lägenheten och målar det sista. Men jag har flyttat in i lägenheten och har sovit där i natt och det känns jätte bra, bara lite småsaker som saknas sen.
Igår var vi så trötta efter flytten så vi gick ut och åt igår, för att slippa disk. Men det var sjukt gott med pizza.

Men ni får ha en fantastisk dag. LYSM

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har det varit en sjukt bra dag. Vaknade ganska tidigt för skola började 09:45. Klockan 13:30 skulle jag ha engelska men den blev inställd, och jag visste att mamma var i stan.
Vi gick i staden lite och kollade på inredning till min lägenhet, tills jag började min mattelektion.
Men klockan 2 fick jag nycklarna till lägenheten. Jag ska sova i lägenheten i natt och mamma sover kvar för vi ska måla i morgon.
Jag är så nöjd med lägenheten och det är sjukt nära till allt. Men träningen har hamnat på andra plats just nu, för har bestämt mig för att satsa på skolan dom sista åren

Ha en bra dag! LYSM

Likes

Comments

Hej finaste ni! Hoppas eran morgon varit lika bra som min! Nu har jag gått på DLG i en vecka. Trivs så bra. Jag går hantverksprogrammet (stylist) och det är jätte kul. Jag har bott hos en kompis i lidköping under en veckas tid för att slippa gå upp 05:00 varje dag och sitta på ett tåg i över 1 timme. Men på måndag får jag min lägenhet. Då kommer mamma och bor hos mig i 3 dagar och hjälper mig med möbler och annat roligt.
Idag slutar jag klockan 15:45 och har bara 2 lektioner idag. Sen ska jag träffa några, och i morgon är planerna att åka till Ikea och köpa möbler till lägenheten. Så roligt. Söndagen hade jag bara tänkt att ta det lugnt och vara med familjen.

Ni får ha en underbar dag! ILYSM

Likes

Comments

I tisdags var jag på fotbollsträning och det blev lite kaos, jag börja blöda näsblod, var yr, och fick ett tryck över bröstet. Kommer inte ihåg så mycket men dom sa att jag var likblek i ansiktet och hyperventilerade. Min tränare ringde min mamma och dom bestämde sig för att ringa ambulansen. Dom kom och gjorde massa tester. Har lite svart att säga vad det var men typ en ångestattack, + det hade med att jag har ätit dåligt ett tag. Men idag mår jag mycket bättre. Var och kollade på när p17 hade hemma match, dom fick en vinst. Sen har jag bara träffat några och suttit och pratat. En väldigt behövlig dag. Och nu är klockan typ 01:20 och ska försöka sova lite. För i morgon (idag) blir det två träningar och ska ta det lite lugnt under dagen.

Likes

Comments

Godmorgon.

Idag började jag dagen med ett benpass i 45 min, ett riktigt bra benpass. Men nu sitter jag och äter frukost, och ska snart åka och hämta en kompis vid tåget.

På torsdag kanske det blir min sista fotbollsträning med GHW innan jag flyttar, det känns lite jobbigt när man tänker på det. Men jag funderar på att börja spela fotboll i lidköping sen, vet bara inte hur jag ska hinna med allt. Känns som tiden inte räcker till. Menmen det löser sig nog...

Likes

Comments

Hej sötisar! Hoppas eran dag varit underbar. Min dag har varit bra men det har varit väldigt blött och kallt, har varit på sommarlandsträffen underdagen, sen åkte jag och träffa några kompisar. Det har blivit väldigt mycket glass under dagen🙈
Igår var pappa och köpte en ny MC så vi har test kört den lite idag. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag... men det har varit en väldigt rolig dag ändå :)


ILYSM <3

Likes

Comments

Hej fina ni! Hoppas ni har en underbar dag. Idag började jag min morgon med frukost på sängen. Det blev två avokadomackor och ett glas vatten. Till det kollade jag på paradise hotel Norge, och låg jag kvar i sängen till klockan 11:30. För klockan 13:00 skulle det bära iväg till Dalarna.

ILYSM <3

Likes

Comments

I förgår spenderade jag dagen i lidköping med mamma och Elsa. Vi var där och kolla på gymnasiet och handlade lite. Skolan var jätte fin och jätte snälla lärare. Och staden var så mysig. Och Elsa har jag saknat så sjukt mycket. Detta gjorde mig så taggad på gymnasiet, längtar så.

ILYSM

Likes

Comments

Visst ibland är det inte alltid lätt, men något säger mig att jag alltid ska fortsätta kämpa. Det är mycket i skolan och på fritiden just nu. Det är så mycket som jag vill berätta, men får inte.
Snart är det slut på 9:an och då flyttar jag till lidköping och går stylist på de la gardie gymnasiet. Kommer bo i en lägenhet själv. Det ska bli så kul.

ILYSM

Likes

Comments