Idag ska Hugo och jag åka till Hugos landställe på Aspö. Vi ska vara där hela helgen och det ska bli så himla mysigt! Nu ska jag ta och försöka att slappna av fullt ut. Brukar ha ganska svårt att göra det. Ska bli skönt att bora komma bort lite och inte bry sig om saker som händer här hemma.

Ha det bra!


Likes

Comments

Häromdagen såg jag den här väskan på Kenzas instagram och jag blev kär direkt! För det första är den gul och gul är min favoritfärg på kläder och accessoarer och för det andra är det en liten väska man hänger runt axeln och de är så himla fina, söta och bra att ha och för det tredje är det Gucci. Den ser så fin och lyxig ut, men simpel på samma gång. Nej, denna vill jag ha! Men vem låtsas jag vara? Denna för 16 000kr, no way. Jag kan liksom åka utomlands för de pengarna. Den här väskan existerar endast i mina drömmar!

Likes

Comments

Hej!

Tänkte bara uppdatera lite om hur Håkan Hellströms konsert var. Jag tyckte att det var helt magiskt! Håkan var helt suverän på scenen och gav oss en rejäl show verkligen. Det var första gången jag såg honom live och det var fantastiskt. Han och hans låtar och människorna i publiken, och Veronica Maggio och First Aid Kit och regnet! Jag ni hör ju. Allt var perfekt. Jag och Hedda stod nästan längst fram (tre rader ifrån) så vi såg honom på så nära håll vilket var jättecoolt. Allt var så bra att spöregnet förstörde inte stämningen på något sätt, snarare tvärtom då Håkan album faktiskt hette rullande åska ironiskt nog. Hela publiken dansade till Håkans härliga låtar som passade så bra i stunden. När jag trodde att allt inte kunde bli bättre så sprutades det konfetti över hela publiken samtidigt som fyrverkerier sköts runt hela arenan. Tillslut stod hela publiken (även de med sittplats) helt chockade. Håkan beskrev det själv som den bästa konserten han nånsin gjort och det förstår jag. Sedan kom ju Veronica Maggio som en överraskning och wow! Hon var också jättebra.

Närmare slutet så kastade de ut rosor till publiken som några lyckliga skulle lyckas fånga. Jag kan säga att jag aldrig kämpat så mycket i hela mitt liv som då. Jag ville så gärna!! Tyvärr fångade jag ingen ros men en kille ganska nära mig fångade en. Han såg antagligen hur avundsjuk och ledsen jag var (det var precis vad jag ville) så tillslut bröt han av en bit av stjälken och gav mig. Ahhh! Som ni kanske förstår så tyckte jag att det var underbart! Vill igen <3

Dock så glömde jag kameran men jag tror inte man fick ta med den ändå så det var lika bra. Synd att jag inte fick några fina bilder bara.

Ha det superbra!

Likes

Comments

Här sitter jag på altanen och njuter ett tag innan det bär av till Håkans konsert.

Är lite osäker på outfiten men jag tror det blir bra. Svarta jeans, vit blus och en liten väska att ha det viktigaste i.  Jag kommer att lägga upp bilder sen på bloggen.

Jag vill så gärna ta med mig systemkameran till konserten för att få massa bilder men jag är så rädd att den då ska mosas! Jag tror det slutar med att jag tar med den i alla fall utan att tänka på några konsekvenser, typiskt ☺ Värt i alla fall!

Ha det superbra alla människor ❤ Fast jag kommer antagligen ha det lite bättre än er, då jag ska till Håkan!!!

Likes

Comments

Jag är så extremt glad! Vet ni vad jag ska göra på lördag? Jag ska nämligen på Håkans konsert i Stockholm stadion. Hedda frågade mig idag och såklart sa jag ja. Kan man börja sommarlovet på ett bättre sätt? Tror inte det.

Dock så var det massa strul med att få tag på en biljett eftersom att de var slut på den vanliga sidan (ticnet), men efter massa om och men så gick det tillslut och allt var så värt det, pengarna med 😩 Jag är jättetaggad! Iiihh ❤

Likes

Comments