Update i realtid från London Gatwick

Första lilla etappen är nu gjord och jag befinner mig på London Gatwick. Redan på de knappa två timmarna det tog hit hann jag bli rastlös och smått uttråkad. Hade dock en hel rad för mig själv och tog en liten nap.

Väl framme var det dags för missöde nummer 1. Mitt lokalsinne existerar inte och jag lyckades därför vimsa bort mig på flygplatsen. Någonstans gick något fel och plötsligt visade skyltarna bara vägen till Exit och Bagage Claim. Connecting var spårlöst försvunnen. Jag traskade dock vidare då jag inte noterat någon avvikande väg, bara för att på andra sidan passkontrollen informeras om att jag var utanför flygplatsen trots att jag inte borde vara det. Alltså fick jag gå ut och sedan gå in igen. Med totalt 5 olika personers assistans hittade jag Norweigans disk och kunde dubbelkolla att väskan skulle med hela vägen, hitta incheck igen och få veta att jag bara kunde gå rakt upp till Departures. VÄLDIGT tacksam övet att min mellanlandning var just här och inte på någon flygplats i ett land vars språk jag inte behärskar.

Nu har jag strosat runt i lite olika butiker, köpt nytt puder, förälskat mig i en ljuvlig reseplånbok från Accesorize (aldrig sett något finare - som dessutom får mitt OCD att jubla!) och ska strax hitta något trevligt matställe för att äta någon slags lunch. Sedan blir det att gå så mycket som möjligt innan planet går 12:50 - så rastlösa ben idag!

Samtal mottages tacksamt. Mvh/ dödsuttråkad

  • Travel
  • Nära Lingfield Lounge, Horley, Gatwick RH NP, Storbritannien

Gillar

Kommentarer