The LA Life Style

Igår blev jag upplockad till slut av mina älskade systrar. SÅ mysigt att se dem igen, och så mycket babbel. Amanda körde (som en gud typ, sjukt imponerad) oss till The Grove, där vi gick runt och spanade som en del av Håll Felicia vaken-planen. Det gick väldigt bra faktiskt, och det var så mysigt att strosa runt och spana på saker. Efter lite snabbhandling inne på WholeFoods aka livets ställe släppte Amanda av mig och LippanThe Crescent West Hollywood, lägenhetskomplexet där hon bor.


Ett styck Mandypants i gullig rosa flyffjacka inne på Gap.

Efter att även Malin och Filippa vaknat till så rörde vi oss ner till gymmet som ligger i komplexet. Hur lyxigt? Hade på allvar tränat varje dag om jag hade det så. Hoppas verkligen att Henke och jag lyckas hitta boende med gym i huset i Melbourne sen!

Med min Swell-flaska i högsta hugg! Den totalt osminkade sanningen.

Gymmet! Inte det mest välutrustade ever, men tillräckligt för att kunna köra cardio och enklare övningar med lite vikter. Efter 1 timmes cardio, blandad styrka och stretch gick vi tillbaks upp till lägenheten för en liten grötlunch. Nu ska jag lägga mig vid poolen ni ser här nedan - det är 29 grader här idag. Anpassar mig snabbt till LA-livsstilen. MVH, mycket nöjd med tillvaron. Hörs senare!

Gillar

Kommentarer