Sommar-Sverige

Nu har jag varit hemma i typ 4 dagar, och det känns helt okej. Borta bra men hemma bäst stämmer verkligen.

När jag landade på Kastrup efter 30 timmars resande och möttes av en mamma som sprang mot mig när hon såg mig och papi som såg så glad ut så blev jag helt varm i hela kroppen. Dessa två, som alltså körde från Göteborg till Köpenhamn för att hämta mig? <3

Vart chockad över hur varmt det var så bytte snabbt om till klänning. Sen åkte vi via mormor och morfar hem. Så gott att krama om dem igen!

Och att få se mina systrar sen??? Amanda sprang ner för trappan haha. Så så mysigt. Alla tre samlade igen.

I lördags packade jag upp och rensade hela mitt rum samt garderober mvh typisk typ A-person. När vi var små betalade jag Amanda 20kr för att få lov att städa hennes garderob. Vem är man ens??

Igår var det strålande sol och 29 grader. Jag, mamma och Amanda begav oss hit - Näset.

Fatta att detta är Sverige? Att det är varmt i vattnet. Så glad över att ha lämnat vinter och kommit till sommar.

Vi hade en så härlig dag på stranden. Varvade poddar och musik med att läsa den här boken som jag längtat efter att läsa. Tredje delen i Me before you-serien.
Ps Notera gärna hur otroligt välmatchat med handduk, kaffemugg och bok? Ds.

När vi kom hem igen spelade mami och jag backgammon i solen på Altanen. Jag hängde lite i skuggan i soffan. Myste. Gick runt i strandklänning och saltigt hår. Barfota och lite småsandig.

Till middag grillade pappa lax och grönsaker. Jag gjorde avsteg från vegetarianismen pga få saker är så goda som grillar lax. Tillsammans med nypotatis och iskallt vitt vin.

Tack livet för det här sommarlovet, som bara har börjat!

Att vara tillbaka känns mysigt men konstigt. Jag saknar Melbourne. Jag saknar mina männidkor i Melbourne. Jag håller till vänster och krockar nästan med folk, igen. Jag råkade börja köra mot trafiken häromdagen. Det är ovanligt tyst och lugnt utanför, jag bor ju inte i centrum längre.

Men nu fokuserar jag på det här: på att njuta av den bästa svenska sommaren vi haft på evigheter. Melbourne finns kvar och väntar på mig.

  • Life
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer