Slutet på veckan - och slutet på en era

Hej och glad fredag hörrni! Här kommer en liten kik på min torsdag och fredag, sista skolveckan i Melbourne.

I torsdags skulle jag som sagt hjälpa min roomie Hannah och företaget hon jobbar för med att visa en fastighet. Här är ännu en tjusig vänta på hiss-selfie. Komiskt att jag alltså acklimatiserat mig tillräckligt för att ha min vinterkappa när det är 16 grader p.g.a. fryser annars?

Jag hoppade på tram 96...

... och hamnade här - i Fitzroy North. Min roomie Hannah jobbar för ett företag som hjälper folk med sina listings på Airbnb och det jag skulle göra var att visa runt en person som skulle kolla om listingen var bra nog för att hamna på Airbnb Plus. Efteråt skickade hennes chef ett mail och tackade för hjälpen samt flaggade för att de hade ett flertal fastigheter som skulle visas till framöver - kul, då jag blir så rastlös när jag är ledig för mycket.

Fick så mycket inredningsinspiration - framför allt konceptet att hänga upp växter på väggen; hur tjusigt?!

Eller från taket.

Efter att ha jobbat klart åkte jag hemåt, svängde inom Coles (en mataffärskedja, typ som Ica) och handlade ingredienser till halloumiwraps och prosecco. Den här gullisen ovan skulle nämligen komma över på middag innan vi gick på Farewell Gala som utbytesstudentsföreningen på Melbourne Uni hade. Himlans trevlig kväll - sällskapet ovan får MVG med massa plus. Så myz att hon även sov över, då klubben där eventet hölls ligger prick 45 sekunders promenad från mig hehe.

Idag skulle jag visa en annan property i North Carlton klockan 10. Var inte direkt pigg när klockan ringde efter typ 5 timmars sömn, men lite kaffe på det så var jag iväg. Idag var en hundra procent perfekt krispigt höstdag, så efter att ha jobbat klart promenixade jag i solen till universitet. 20 minuter, inandandes den härliga, rena höstluften, med "Veckans bläcka" i öronen. Det är en podd som egentligen hör till min "kan ej lyssna på offentligt"-lista p.g.a. frustar alltid högt för mig själv flertalet gånger. Så även idag men hoppas inte alltför många noterade det.

Titta hur höstfint mitt lille campus blivit? <3

Här någonstans, påväg till vad jag insåg var inte bara min sista lektion på UniMelb utan min absolut sista lektion någonsin bortsett från intro till exjobbet senare i höst (!!!!!), blev jag extremt blödig och fällde en tår. Jag kan inte hantera avslut. Saker som tar slut, som man tyckt så mycket om. Äej, det är för sorgligt. Fasen alltså, jag trivs så bra här. På universitetet, i staden, i min lägenhet, med människorna, men stämningen - allt. Och nu är det slut och jag förväntas lämna det men lämnar samtidigt kvar en bit av mig själv här. Nu börjar jag typ grina igen, orkar ej.

Man kan ju dock ha sämre väg till slutet än den här fina korridoren i Old Quadrangel, en byggnad från 1860-talet (vilket är MYCKET gammalt i Australien-mått). :'(

På tutorialen hade vi ett quiz som mitt lag vann :)))))). Jag har gått på exakt en föreläsning, sen tänkt kolla på resten online men inte gjort, och läst till kanske tre tutorials totalt av elva - men hade ändå helt okej koll. Kul! Crunchie är för övrigt livets godaste godis och om ni inte har smakat så måste ni göra det (insåg prick nu att den ligger kvar i min väska hehe WIN).

South Lawn och tjusiga höstfärger och här slits hjärtat itu pga känns som igår men samtidigt ett halv liv sedan jag gick här första dagen som alldeles ny och nervös och inte anade hur mycket härligt jag hade framför mig som nu ligger bakom mig och alltid kommer vara så varma minnen i hjärtat <3 </3 (vet ej hur jag ska känn för det här men det känns inte okej alls iallafall, så mycket vet jag).

När jag kom hem gjorde jag kaffe och tog med ut till byggnadens stora terass tillsammans med en bok. Det finns ett ställe där det alltid är lä och när solen ligger på blir det så varmt och mysigt att jag kunde sitta i t-shirt. Ovan ser ni min middag - halloumiwraps idag igen p.g.a. enkelt och så gott.

Efter middagen kollade Eva och jag på en riktigt riktigt rolig film - Ibiza - som är lik How to be single och Bridesmaids. Har ni inte sett måste ni se. Dessutom är hunken i filmen spelad av samma dude som spelar Robb i GoT. Varsågoda.

Tände prick alla ljus som finns i lägenheten (vilket enbart är tre stycken...) och hade massa myz. Efter filmen facetimeade jag med morfar <3 som hängde i trädgården i värmeböljan. Det är något som är positivt med att komma hem iallafall, att träffa mormor, morfar, farmor och alla andra människor jag tycker om som jag inte sett sen i januari <3.

Nu är klockan snart midnatt så det är dags att nana. Imorgon ska jag jobba en svängom igen samt plugga en hel del. Hörs snart igen, hoppas ni alla får en härlig helg! Pusshej

  • Melbourne, Life
  • Nära Melbourne Victoria , Australien

Gillar

Kommentarer