On Sundays we go Naked for Satan

Avslutade en relativt lugn helg (mest hemmamys och plugg förutom utgång i fredags) med att bege mig till Fitzroy och Naked for Satan. Utsikten från takterassen var inte direkt dålig.

Sådana gullisar till sällskap va? Tash, Hannah (aka mina roomies) och Therese. Så mysigt!

Naked for Satan kör på konceptet pintxos och vodka, så det finns en massa olika tapas och drinkar att välja mellan. Blev överförtjust när jag insåg att de serverade tinto de verano aka min absoluta favoritdrink! Dessutom hade de ljuvliga empanadas och croquetas, så mycket Madrid-flashbacks <3.

Person som inte hatar tinto de verano och söndagsdrinkar :’)))).

Efter middagen enades vi allihop om att det alltid finns rum för efterrätt och begav oss därför till Compá, stället där jag åt glass förra veckan också. Båda ställena ligger nära varandra på Brunswick Street, som helt klart är en av gatorna med mest karaktär i Melbourne.

Jag valde choklad med rosmarin (igen hehe) och salted macadamia. Toppat med lite grädde och pistaschnötter. Om jag gillade det? Vi tar en titt.

Ser inte direkt ledsen ut va?

Lite otålig på bildtagandet pga har glass i handen??

I’m going in!

Sedan strosade vi hemåt och myste över hur gulligt och härligt det är att vi faktiskt bor i Melbourne och vips - började regnet ösa ner. Blev lite chockad, knappt upplevt väta från himlen sen jag lämnade Sverige, men hösten är på ingång så lika bra att vänja sig :’(.

Nu sitter vi i skrivande stund i soffan och kollar på Married at First Sight. Imorgon väntar en lång skoldag med franskaprov sista lektionen - wish me luck!

Gillar

Kommentarer