Mud Pools and Into the Jungle in Fiji

Dag tre på Fiji, dagen efter att jag åkt på utflykt till Beachcomber Island, var jag fortfarande inte mätt på äventyr. Efter en helkroppsmassage på hotellets SPA mötte jag därför upp Leo och Caroline, mina nya svenska kompisar, och bokade en taxi för att ta oss uppåt mot bergen.

Klipp till att vi befinner oss på någon random gård, där vi under noggrann övervakning av en mycket bestämd kvinna smort in oss i lera från topp till tå och klivit ner i en naturlig lerpool. Poolen var så varm, på grund av vulkanisk aktivitet.Den här poolen var 180 grader varm och det ångade som bara den från den... Stabilt.


Efter att vi hade fått bort all lera var det dags för att bada i tre olika pooler, i en specifik ordning, samtliga med olika temperatur. I poolen på bilden ovan var det behagliga 39 grader, och dessutom började det regna ett tropiskt regn när vi badade i den. Så härligt! Sista poolen var 43 grader varm vilket typ gjorde ont på kroppen. MEN man blev väldigt mjuk vilket passade perfekt för det sista stoppet...

... 30 minuters massage! Hur lyxigt att få massage inte bara en utan två gånger på samma dag? Mycket nöjd tjej.

Trots att vi var helt slut efter allt badande så väntade ett stopp till: Garden of the Sleeping Giant. Där fanns en massa orkidéer och andra växter, och plötsligt befann man sig på en stig mitt ute i djungeln. Dessutom helt oövervakad! Namnet kom tydligen från att berget såg ut som en sovande jätte, men då det var väldigt molnigt kunde vi inte se det. Det var helt okej ändå, jag menar man kan ju inte klaga på sån här miljö??Där fanns typ 500 olika sorters orkidéer - mamma, du hade älskat det!Utöver blommor fanns det två näckrosdammar med hur många gulliga små paddor som helst! Vissa satt dessutom uppe på näckrosbladen - picture perfect.


Allt som allt en mycket trevlig utflykt. Väldigt nöjd med hur mycket jag hann se av Fiji på bara fyra dagar där!

Gillar

Kommentarer