Min helg i (inte så många) bilder

Så var ännu en helg till ända, alltså tiden går verkligen så snabbt? Helt sjukt. Inser nu att jag är lite sisådär på konceptet att dokumentera, men ska försöka bli bättre på det. I fredags var jag ledig. Körde ett brutalt cardio-pass nere i gymmet (15 min intervaller på löpband, 15 min crosstrainer med högt motstånd, 15 min cykling med intervaller och 15 minuter rodd) som avslutades med 30 minuter stretching. Älskar att stretcha. Det är tveklöst det bästa med att träna hehe.

Efter att ha duschat och piffat mig åkte Eva och jag till Chinatown för att äta middag på en BYO-restaurang. BYO innebär att man får ta med sig egen alkohol - hur bra koncept? Åt riktigt god mat, vegetariska dumplings, vegetariska vårrullar och några slags wokade grönsaker, medan vi drack vin och bubbel vi tagit med själva. Sedan gick vi ut. Första stoppet var Carlton Club, helt okej ställe men kanske inte det roligaste, så vi tog en Uber till Fitzroy istället. Vid 2 kände vi oss lite trötta och begav oss hemåt.

I lördags fixade jag med lite plugg och grejer under dagen. På kvällen däremot var det dags för trevligheter - nämligen kungliga bröllopet!

Vi (och med "vi" menar jag Hannah) hade bokat bord på en brittisk pub som visade bröllopet. Det var helt fullt och massor av tjejer hade tiaror och grejer. Så mysig stämning - britter avgudar verkligen sina kungligheter! Så fort Drottning Elizabeth visades skrek alla "Omg Lizzieeee" haha, så kul. Måste dock erkänna att jag fällde en liten lätt tår när Prins Harry fick se sin brud i kyrkan. Kärlek ändå, så otroligt vackert. Wow.

Efter bröllopet tog vi en Uber till North Melbourne för att gå på ett housewarming party som Hannahs kompis Max bjudit in till. Det var helt okej trevligt, men jag var inte på mitt mingligaste humör utan kände mig lite skör. Vi kom hem runt halv 2.

I söndags var jag inte så kaxig, snarare väldigt trött. Efter en lugn förmiddag begav vi oss till en bowlinghall runt 17.

Det är så komiskt att de två som ba "nej, nej vi måste ha rännskydd, jag kan inte bowla annars" (Eva och Tash) fullkomligt sopade banan med oss andra två som tyckte vi var helt okej skillade (Hannah och jag).

Ändå glad tjej!

Ja, ni ser ju själva. Katastrof.

Förlåt mormor och morfar (som spelat bowling i jag vet inte hur många år och alltid kommer med massa bra tips som jag tydligen fattar noll av) - jag förlorade inte bara en utan två serier. Alltså. Ibland lyckas jag liksom skruva klotet och det går skitbra. Men oftast drar det för långt åt vänster och går helt åt skogen.

Oavsett så var det en jättemysig och perfekt söndagsaktivitet med livets roomies. Detta var vår sista gemensamma helg i Melbourne, då H och T är i Sydney nästa helg och sedan flyttar de ut, då Tash ska hem till England igen :'(.

På kvällen när vi kom hem kollade Hannah och jag på Prinsen av Egypten, om ni inte har sett den måste ni se den (ja det är en Disney-film) och sedan var den lille helgen över.

Idag (tisdag) har jag haft hög feber hela dagen så jag har försökt vila en massa. FaceTimeade med mormor och morfar också, så mysigt <3. Imorgon är det min sista skoldag på University of Melbourne. Så mycket blandade känslor kring det alltså.

  • Melbourne, Life
  • Nära Melbourne Victoria , Australien

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Vilken mysig helg fina du!<3 och du får krya på dig massor nu!!❤️ KRAM
nouw.com/vägentillfriheten
linneafelicias
linneafelicias,
Tack snälla! <3
nouw.com/linneafelicias
santonia
santonia,
Vilken härlig helg! Och krya på dig!
nouw.com/santonia
linneafelicias
linneafelicias,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men åh så kul å bowla, vill också <3
nouw.com/celinelundqvists
linneafelicias
linneafelicias,
Gör det!! Bästa helgaktiviteten haha 😊
nouw.com/linneafelicias