Me living my best life

Efter en förmiddag spenderad vid poolen (mestadels i skuggan för mig dock p.g.a. pigment nästan lika dåligt som en albinos) hoppade jag på eftermiddagen in i en Uber och åkte till Amandas jobb. Hon jobbar på ett företag som heter Paper & Glam och håller på med planners och planner stickers. Kontoret ligger i ägarens lägenhet, som var så himla fin. Dessutom har hon mer OCD än vad jag har. Blev så avundsjuk på hennes otroligt snyggt färgkoordinerade bokhylla. Min hemma är förvisso färgkoordinerad (stör ihjäl mig annars) men det här var en ny nivå. Förutom hundratals olika planner stickers fanns där även den här bedårande lilla varelsen:

SUNDAY!

Alltså, jag blev så förälskad i lilla Sunday så det nästan var löjligt. En fem år gammal japansk spets, och så mysig och uppmärksamhetskrävande. Väldigt många likheter med Salsa. Jag älskar hundar (typ mer än människor om jag ska vara ärlig) och har haft sådan hundabstinens det senaste, så det var livets liv att få mingla med Sunday hela eftermiddagen.


Vi minglade bland annat ute på balkongen med superfin utsikt över solnedgången bakom berget. Sunday var väldigt koncentrerad på vad som hände nere på gatan, men hann med att sneaka in lite pussar då och då. <3


Hon hann även med att kramas lite mellan all lek. Alltså hur söt är hon inte som på riktigt lägger tassarna på ens axel och verkligen leans in to the hug? Dör.OMG lilla älsklingen. Ville ta med henne hem alternativt stanna för alltid. Till slut åkte Amanda och jag hem till henne där hon bjöd på indiskt till middag, mycket smarrigt. Kollade på Skam med hennes roomies och sen kom även Filippa dit. Så mysigt med syskonhäng inne på Amandas rum. Vi gick även upp till takterrassen och spanade på utsikten. Man ser det inte, men tydligen har Amanda utsikt över Hollywood-skylten (samt i princip resten av LA - planerar att spendera min lördag vid hennes pool).


Basically levde jag alltså mitt bästa liv igår då det inkluderade typ allt jag behöver i livet: sol, planning stuff, HUNDMYS och syskonhäng <3.

Idag är Amanda ledig igen och vi ska bege oss till Silver Lake. I eftermiddag ska vi hikea upp till Griffith Observatory. Sista dagen som 24 år. Tekniskt sett är det faktiskt redan min födelsedag dock p.g.a. är redan fredag morgon i Melbourne. Hehe, sån otrolig narcissist gällande min födelsedag - det gäller att maximera firandet. Nu ska jag fixa mig och beställa en Uber bort till Amanda. Hörs imorgon!


Gillar

Kommentarer