Last day at Uni

Hejhej från en högst blödig varelse som idag haft sin sista skoldag på University of Melbourne. Herregud alltså, jag avskyr avslut. Man skulle kunna säga att jag är allergisk mot dem. Har gått runt och varit så sentimental hela dagen. "Sista gången jag kommer sitta i det här klassrummet med de här människorna och lyssna på den här läraren". "Sista gången jag kommer halvspringa från law school över University Square, gena över South Lawn för att komma till Old Quad för franskan". "Sista gången jag kommer tvätta hände.. ja ni fattar.

Vi tar en liten kik på hur min sista skoldag sett ut (dock ska jag tillbaks en sväng imorgon då jag missade min crim-tutorial igår samt ska svänga inom shopen för en UniMelb-tröja (ofc)).

Här står jag och väntar otåligt på hissen. Notera gärna att jag alltså bär ryggsäck här? Alla kidz gör det, så jag kände att jag stack ut rejält med min LV-väska och ett portföljliknande datorfodral (är även den enda jag sett som använder en knälång kappa som vinterjacka, det här med åldersnoja hej hej).

Ryggsäck är ju livets grej. Ergonomiskt och tufft. Man har samtliga händer och armar fria också, mycket bra. Mer ryggsäck åt folket! Min kommer från Target, är snitsigt mörkblå med kolafärgade "läder"detaljer och kostade ynka 19 $.

Annars är dagens outfit skor från Adidas, jeans från Lager 157, skjorta Ralph Lauren och jacka gammal fuskskinn från Gina Tricot (paus för lol). :')

Här påbörjas min resa mot universitet varje morgon, tram 86 eller 96.

Sedan byter jag till tram 19 och beundrar den här megatjusiga byggnaden som alltså H&M ockuperar - ändå coolt.

Först har jag Dispute Resolution i 2 timmar, väldigt intressant ämne faktiskt, och efter det halvspringer jag upp till min franska som börjar samtidigt som DR slutar.

Alltså, jag är så otroligt glad för att jag valde att läsa franska här. Min franskalärare kommer från Frankrike och varje lektion är så himla mysig, lärorik och rolig. Blev typ lite tårögd idag på sista lektionen.

Vi hade ett quiz som slutlek, klassiskt språkläraredrag att väva in grammatik i allt (eller vad säger du mamma?). Sedan fikade vi då hon hade bakat Madeleines <3. Därefter promenixade jag lite småsorgset hem och så var min sista dag på utbytet gjord. Nu följer en månads lång exam period och sedan är det över. For realz. Mitt visum går ut om mindre än två månader. HERREGUD.

Ok. Nu ska jag sluta svamla och gå och lägga mig. Imorgon ska jag jobba lite faktiskt, Hannah frågade om jag kunde visa två olika hus de kommande två dagarna. Sjukt nice med lite extra cash hehe. Ok, puss och kram, herråååå

  • Melbourne
  • Nära Melbourne Victoria , Australien

Gillar

Kommentarer

Raiste
Raiste,
Hoppas du har haft en underbra tid där ✨🎓
nouw.com/raiste
linneafelicias
linneafelicias,
Åh tack, det har jag verkligen! 😊
nouw.com/linneafelicias