Hejhej från Cairns

Hejhej från vacay dag 2! Igår kom vi fram till hostlet (som är världens partyhostel med en av de största klubbarna i Cairns på hostlet lol) runt 19 och piffade till oss lite innan vi gick ut för middag. Valde en indisk restaurang och maten var så sjukt god. Efter halva middagen trillade ett sällskap på 40 indier in för att fira någon födelsedag typ, så obvi bra indisk mat.
Efter middagen gick vi till klubben på hostlet och dansade till kl 02.

Imorse gick vi ut för att lokalisera brunch. Perfekta 25 grader och sol <3.

Hamnade på Helgas Pancake Parlour och valde islatte samt veggie stack med halloumi, avokado, pocherat ägg och tomater på pannkakor. Sjukt smarrigt.

Sedan rullade vi (lol) vidare mot ”stranden” som inte existerar...

Det är i princip bara en lång sträcka lera innan havet börjar. Dessutom kan man inte bada i havet här p.g.a. alldeles för många saltvattenskrokodiler :’). Istället finns det en stor pool mitt på strandpromenaden öppen för allmänheten, så vi lade oss på våra handdukar där och solade ett par timmar. Så himla härligt. Läste bok, lyssnade på musik och bara njöt.

Cairns är omgivet av en massa berg - inte alls som jag föreställt mig!

När vi solat klart promenixade vi en svängom längs strandpromenaden och genom Cairns. Tash och jag gick och fick mani/pedi på hemvägen. Viktigt med tjusiga naglar när man är på vacay.

Cairns är rätt svårt att sätta fingret på. Vissa delar känns som en sömnig amerikansk småstad medan man i nästa stund ser ett torg som hämtat från södra Spanien någonstans.
Nu sitter vi på en irländsk pub och ska äta middag innan utgång. Hejsålänge!

Gillar

Kommentarer

BYSOFIA,
Vad roligt med äventyr i Australisen! KRAM från Marbella
bysofia.se