Hej från Melbourne!

Hej hörrni!

Nu är jag framme i Melbourne sedan två dagar tillbaka - och för någon timme sedan fick jag äntligen sällskap av Henrik, yay! Gårdagen spenderades med att göra en del viktiga ärenden, så som att skaffa ett australienskt SIM-kort, införskaffa nya trosor och strumpor då jag på riktigt hade ett par rena kvar (medveten om att det finns tvättmaskin ja, men har inte lyckats hitta någon Laundromat förrän idag) samt få någon slags grundorientering i min nya hemstad.

Är redan så kär i Melbourne. Det är väldigt lummigt överallt för att vara en storstad, och höghus blandas med lite lägre byggnader, så man känner sig liksom inte kvävd.

Exempelvis sådana här fina byggnader finns överallt! Efter att ha löst ett SIM-kort och underkläder strosade jag runt litegrann och kikade. Då jag badade i lerpoolar på Fiji i fredags (mer om det senare när jag har rimligt internet...) och mina en gång vita bikinitrosor aldrig mer blev vita och därmed slängdes, så behövde jag nya. Gick förbi ett ställe fullt med bikinis och fyndade två nederdelar från Seafolly för ynka 15 AUD styck. Normalt sett ligger de på 65 AUD. Ni fattar. Värsta kapet!


Hur snygga??

Idag har jag fikat med tre svenska tjejer från Lunds universitet, väldigt trevligt. Dessutom gick jag upp till min framtida skola för att hämta ut materialet till min masterkurs i International Human Rights Law. Därefter åkte jag tillbaks till hotellet, gick på en lägenhetsvisning (så jävla fin - håll tummarna för oss!) och mötte sedan upp Henke. Nu ska vi eventuellt tillbaks och kolla på lägenheten tillsammans, sedan möta upp de svenska tjejerna för en liten drink.

Hörs mer när min connection inte är sämst! Kram

  • Travel

Gillar

Kommentarer