Haymarket Place


Haymarket Place är ett väldigt gulligt litet café som ligger exakt mellan Melbourne Law School och resten av campus, ungefär tre minuters promenad från där jag har majoriteten av mina lektioner.


Det finns gott om sittplatser så hittills har det aldrig hänt att jag inte kunnat få plats - mycket bra betyg. Dessutom mysig inredning och härligt ljus.


Älskar att ena väggen täcks av en "bokhylla" - bidrar så mycket till den mysiga atmosfären.


Längs med ett av fönstren finns sådana här tjusiga marmorbord. Jag älskar att sitta här och plugga; att det är naturligt ljus, att man kan se ut men ändå kan sitta bortvänd från stöket inne på caféet. Dessutom hatar man ju inte direkt marmor.


Ett annat enormt plus som gör detta till livets pluggplats är det faktum att de spelar så bra musik! Det är helt seriöst som att de har kopierat min spellista med pluggmusik från Spotify och bara kör den rakt av. Älskar det!


Ett annat stort plus är att de gör riktigt gott kaffe, som inte kostar skjortan. En stor latte på sojamjölk kostar runt 24 kronor - så rimligt!! Dessutom är de nog väldigt vana vid studenter som köper en kaffe och sitter kvar i 2 timmar, för man känner sig aldrig i vägen eller ovälkommen. Så mysigt ställe <3.


Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Härliga bilder<3

nouw.com/johnssons
linneafelicias
linneafelicias,