Ett livstecken

Det här med regelbunden uppdatering var ju bra mycket svårare än jag hade tänkt mig. Det händer så mycket, hela tiden, och när det inte händer saker försöker jag smälta alla nya intryck och varva ner.

Jag stormtrivs fortfarande i Melbourne, har fortfarande lite svårt att förstå att jag faktiskt bor här nu. På något plan har jag lite lätt panik över det faktum att jag redan varit här i tre veckor. Tiden går så himla snabbt och jag försöker å ena sidan leva i nuet och bara njuta men å andra sidan blir jag stressad och försöker upptäcka så mycket det bara går. Så dumt egentligen.

De senaste två veckorna har jag haft fullt upp med skolan. Orientation week började förra veckan och i måndags började mina lektioner. Jag är otroligt nöjd med samtliga mina ämnesval så riktigt pepp inför den här terminen. Sedan i onsdags har jag haft heldagar (9-17) då jag läser en intensivkurs i International Human Rights Law. Kursen är på master-nivå, vilket inte riktigt är samma sak som en master hemma. Alla andra i min klass har redan sin juristexamen och har varit verksamma jurister i minst 5 år. Hjälp. Dock så har det varit så spännande med massa olika perspektiv från olika länder, och professorerna är så kompetenta.

Det är otroligt mycket läsning dock, vilket har inneburit långa dagar i skolan med mer läsning efter. Dessutom har jag kommit så efter i mina andra kurser eftersom jag haft fullt upp med min intensivkurs. Tror dock det kommer tas ikapp snabbt!

Annars har jag hittat på en del roliga grejer, men mer om det i ett annat inlägg. Är så trött nu så tänkte lägga mig tidigt - imorgon väntar dag 4/5 av min intensivkurs!

Hörs snart igen <3.

  • Nära Melbourne Victoria , Australien

Gillar

Kommentarer