#nouw30daychallenge

Hej och välkomna till min blogg!

Jag heter Felicia, är 24 år gammal och har de senaste 4 åren bott i Lund där jag pluggat juridik. Såhär strax inpå examen är det dags för mig att flytta i princip så långt från Sverige det går - nämligen till Melbourne i Australien!

I Melbourne ska jag läsa en utbytestermin på University of Melbourne. Orimligt taggad på det här som ni kanske förstår! För 5 år sen (hjälp) bodde jag i Madrid ett halvår och jobbade som au pair. Under den tiden hade jag en blogg och på uppmuntran av mina två största fan (hej mamma och Lisa) har jag nu bestämt mig för att börja blogga på nytt.

I samband med att jag återigen valt att börja blogga lanseras även #nouw30daychallenge (läs mer här ), hur passande?! Väldigt tycker jag. Under de kommande 30 dagarna planerar jag att ni ska få lära känna mig ordentligt, och hänga med på den stora förändringen mitt liv nu kommer ta. Jag reser via Los Angeles och Fiji, för att slutligen anlända till min nya hemstad den 10 februari. Den kommande månaden kommer därför bjuda på en hel del personliga get to know me-inlägg (gärna i listform p.g.a. vem älskar inte listor?!) varvat med drömmiga bilder från Fiji och updates från LA. Som lite extra topping får ni även hänga med i mina förberedelser de kommande dagarna innan avresan samt de första stapplande stegen Down Under när jag ska försöka hitta boende och komma iordning utan att gå vilse (vilket med tanke på mitt bristande lokalsinne är en ganska hög riskfaktor).

Om det är något särskilt ni vill se den kommande månaden är det bara att slänga in en kommentar. Nu kör vi!


Pusshej/ F

Gillar

Kommentarer