25


Nu har det gått mer än en månad sedan jag fyllde 25 år så jag tänkte att ni skulle få se hur det såg ut när jag firade att jag levt ett kvarts sekel.

Dagen inleddes med att Malin och Filippa faktiskt lyckades väcka mig med sång, chai latte och lite Oreos <3. Så gulliga! Sedan fixade jag mig iordning och inväntade Amandas ankomst. När hon kom förvisades jag in i Filippas rum, för att komma ut till det här:


Hur gulliga??? Älskar er <3. Världens bästa systrar alltså, tack livet för dem <3.


Ingen födelsedag utan presenter! Dessutom cupcakes med "Happy Birthday"-ljus på. Kändes väldigt lämpligt sådär i LA.


Lyckades blåsa ut samtliga ljus på första försöket MVH mycket nöjd tjej/rutinerad efter 25 års träning.


Efter presentuppackning hemma var det dags att bege sig till dagens första location: Urth Café Melrose Avenue. På Amandas inrådan tog jag deras Greek Yoghurt Parfait och Spanish Latte - inte direkt besviken alltså. Så smarrigt.

Efter brunchen och lite kändisspaning (fråga mig inte vem dock, vet bara att Amanda och Filippa talade om att hon var känd) promenixade vi till Melrose Place och strosade runt. Så otroligt mysigt, helt klart ett av de bättre områdena i LA. Tyckte om lugnet. Att man kom bort från the city buzz lite.

Kan inte heller klaga på sällskapet <3. SAKNAR IHJÄL MIG EFTER ER TVÅ! Ok.

Vi tog ett litet stopp förbi Alfred´s Tea Room, den här skylten är hundra procent jag haha.

Passade vidare på att posera totalt skamlöst framför den jordgubbsglassrosa väggen utanför p.g.a. matchade min blekrosa skinnkjol perfekt?

Det fanns massor av vacker gatukonst överallt. Den här träffade rakt in. Alla som någonsin varit olyckligt kära kan nog känna igen sig.

Efter att ha kikat runt i en massa affärer etc. så åkte Amanda och jag hem till henne och njöt av solnedgången från hennes takterass. Hur vacker himmel?

Därefter var det dags att göra sig tjusig - på kvällen skulle vi nämligen gå ut på Doheny Room.

Ägnade min födelsedag åt otroligt mycket skamlöst poserande? Här framför en något smutsig badrumsspegel med Mandys kompis Megan <3. Kvällen var riktigt rolig, härlig musik och många gullisar som var där. Var inte så pigg morgonen efter och kan konstatera att baksmällan blir värre med åldern för min del.

  • LA, Life
  • Nära Southern Cross Station, Spencer St, Docklands VIC , Australien

Gillar

Kommentarer