Header


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 42 Readers

Likes

Comments

Paulins supergröt med hallon och blåbär. Riktigt bra start på dagen ^^

  • 50 Readers

Likes

Comments
  • 52 Readers

Likes

Comments

Jag och min Emil har en ny familjemedlem. Vi har haft vår lille Felix i 2-3 månader nu och han verkar trivas. Felix är en 4 år gammal skäggagam som är väldigt busig och sprallig men väldigt social och nyfiken. Han är världens snällaste och älskar att han både människor, katter och hundar runt om kring sig. Vår Felix har precis fått ett större hem med som vi har byggt, som nu är ca 240cm lång och ca 80cm brett. Hans favorit plats är fönstret han älskar att titta ut men det är läskigt att vara ute i den stora världen utanför terrariet. Här kommer några bilder ^^

  • 54 Readers

Likes

Comments

Min prins dök upp för 9 månader sen, när vi träffades för första gången så hoppade jag in i hans blåa audi. Sådana dumma grejer brukade jag inte göra men jag tog en chansning. Vi åkte iväg på en bil träff med hans kompisar på råå. Det var dagen innan det skulle vara vallåkra träffen. Men i alla fall så bestämde vi oss för att jag skulle följa med på vallåkra träffen med Emil och se han ställa ut sin Audi s6:a. Vi kom fram till att det var dum för mig att sova hemma så jag sov hos honom för att vi skulle slippa gå upp ännu tidigare i onödan. Vi låg och kysstes i kanske en 2 timmar utan att sluta, läpparna sved rätt bra efteråt.

Men så då dagen efter så åker vi iväg på vallåkra ca halv 8 tiden tror jag det var. När vi var vid entrén så skulle vi låsas att jag var 15 eller vad det var men det gick åt skogen med frientré för mig. Så Emil är ju sen gulliga typen som betalar det åt mig. Jag hade inga pengar på mig och så. Ja men sen när vi kom in där och hade ställt bilen så satt vi kvar i bilen en stund och startade en film. Han hade en radio med inbyggd dvd i. Det regnade så vi ville vänta med att gå ut. Men till sist bestämde vi oss för att gå ut och bums så slutade det och regna. Vi kollade runder lite på vad det fans för bilar där och Emil kollade in någon utmaning i militär tältet och var bäst på testet så klart. Vi gick och kollade runder bland tälten och så. Sen möter vi hans vänner och köper något att äta. Vi går tillbaka till bilen och sitter i bagaget och jag äter min kebabrulle. Den smakade riktigt vidrigt faktiskt, det var lite synd eftersom att Emil bjöd på den. Men vi satt där och kollade när folk burnade sönder sina däck på sina Volvos och jag hade min äckliga kebabrulle.

Men vi hade mysigt vi hade även sett pansarvagnar köra runder lite och så. Jag kommer faktiskt inte ihåg mycket mer från den dagen. Men sedan dess har vi varit tillsammans, stöttat varandra och älskat varandra. Jag kan erkänna att jag var lite osäker med min kärlek dom första 2 månaderna det är därför vi bara är på vår snart 8:de månad som ett par. Men en finare och underbarare prins får man inte. Vi kan göra allt tillsammans som ingen annan kan. Vi stöttar varandra till hundra femtio procent och vi kommer leva ett evigt liv tillsammans. Jag älskar honom något så enormt mycket så det finns inte ens ord till det.


  • 89 Readers

Likes

Comments

Tufs


Jane


Tufs & Tarzan


Tarzan

  • 81 Readers

Likes

Comments


  • 88 Readers

Likes

Comments


  • 99 Readers

Likes

Comments