Hej, igår så red jag utt med mamma. Jag red på Linus och mamma på Garpur. Det blev en tur på 1,5 timme, med mycket galopp och trav. Garpur blev verkligen riktigt svettig.

Men iallafall, sist jag uppdaterade något om hästisarna så hade Garpur presic börja komma igång. Och nu så är han verkligen '🔙🔛🔝'. Och dom senaste veckorna så har han känts jättefin. Han har känts väldigt mjuk o fin.

Idag var han fått villa och imorgon så ska ha få få tömköras.

Hejdå!💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

hej, jag heter Linnea Eriksson och är 13 år. Jag träna dressyr med min egna häst Garpur, men rider även på ridskola där vi rider både dressyr och hoppning. Garpur är en Islandshäst född 2000 och kommer från Island, alltså är han 17 år. Med honom så tränar jag inför att kunna rida ett Lätt:C1, men på lite längre sikt. Eftersom att han inte varit fräsch sedan före midsommarafton. Alltså så har han varit knagglig och inte gått så fräscht sedan i midsommar. Men nu håller jag på att sätta igång honom väldigt lungt och försiktigt.

Men nu i veckan så kommer jag att åka utomlands, så kommer inte så mycket uppdatering om hästarna, utan lite fler bilder.

Hejdå!💗

Likes

Comments